ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Ιδανικά μηνύματα για μία αναίμακτη απόρριψη

Πέρασες ωραία το προηγούμενο βράδυ και πέρασε και εκείνος/η. Δεν θέλει όμως να το προχωρήσεις. Τι θα στείλεις;

Ιδανικά μηνύματα για μία αναίμακτη απόρριψη

Ήταν ένα κακό ραντεβού (ή δύο κακά ραντεβού) και κάτι ποτάκια, τα οποία σε οδήγησαν στο να φλερτάρεις λίγο περισσότερο και να υπάρξει… σωματική επαφή. Όλα καλά μέχρι εδώ. Η επόμενη μέρα βέβαια δεν είναι τόσο καλή. Έχει ήδη στοιχεία να επικοινωνήσει μαζί σου και υπάρχει πιθανότητα να το κάνει. Και το κάνει, στέλνει μήνυμα την επόμενη ημέρα. Ωστόσο εσύ θα προτιμούσες να αφήσετε τα πράγματα εκεί που έμειναν –στην προηγούμενη νύχτα δηλαδη- και να προχωρήσετε στις ζωές σας, σα να μη συνέβη τίποτα και ποτέ. Μπορεί να μην είχατε χημεία, μπορεί να είχε περίεργα σεξουαλικά γούστα ή μπορεί απλώς να έκανε κάτι που σε ξενέρωσε ολοκληρωτικά.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, αυτό που σε ενδιαφέρει τώρα είναι να βρεις έναν ευγενικό, σχετικά κοφτό τρόπο για να τον/ην απορρίψεις. Και πώς θα τα συνδυάσεις αυτά τα δύο; Θέλει τέχνη.

Πέρασα καλά αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνει κάπου

Λογικά θα καταλάβει ότι η χθεσινή βραδιά είχε πλάκα, αλλά όχι τόση ούτως ώστε να υπάρξει και δεύτερη.

Αλήθεια θέλω να μείνουμε φίλοι

Μπορείς να ολοκληρώσεις το μήνυμα με μία πρόσκληση, στο μπαρ που πάτε, ας πούμε, με την παρέα σου. Δεν είναι αλλόκοτο να θέλεις να μείνεις φίλος/η με ένα φλερτ σου. Ίσα-ίσα είναι και σημάδι ότι επιλέγεις τους πιθανούς συντρόφους σου βάσει προσωπικότητας, όχι μόνο εξωτερικής εμφάνισης.

Δεν ενδιαφέρομαι να συνεχιστεί η φάση

Ενώ είναι πολύ κοντά στο «Πέρασα καλά αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνει κάπου», αφορά περισσότερο την περίπτωση όπου επιμένει να μείνετε φίλοι με πλεονεκτήματα.

Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις

Αν είναι πιο ποιητικός ο λόγος σου και είσαι λίγο γενικά πέρα-βρέχει σαν άνθρωπος, αυτό το μήνυμα είναι το κατάλληλο. Δεν θα ψάξει καν να βρει εξηγήσεις –είσαι φτερό στον άνεμο, θα σκεφτεί.

Ήταν της μιας στιγμής

Το έβλεπες σαν one night stand από την αρχή; Πες το, η ειλικρίνεια είναι αφοπλιστική και ευγενική σαν πράξη. Και λίγο προσβλητική.

Καλό θα ήταν να το τελειώσουμε εδώ

Είναι λίγο παραλλαγή τον προηγούμενων, αλλά είναι προσαρμοσμένο για εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν και λίγο περισσότερο δράμα στη ζωή τους. Πολύ πιθανό να ζητήσει τον λόγο, λιγότερο πιθανό αν συμπληρώσεις: «Πέρασα ωραία χθες, αλλά καλό θα ήταν να το τελειώσουμε εδώ. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

Δυστυχώς δεν μου κάνεις κλικ

Μπορεί να σου ακούγεται σκληρό, αλλά μετά από μία εβδομάδα θα σε ευγνωμονεί που δεν έλεγες μισόλογα.

Σε συμπαθώ αλλά δεν θέλω κάτι σοβαρό

Και γιατί να θέλεις άλλωστε αν είσαι υπερβολικά απασχολημένος/η αυτήν την περίοδο; Κι αν θέλει κι αυτός/ή να συνεχίσετε με χαλαρή διάθεση -ελεύθερη σχέση ας πούμε- θα σου το πει από μόνος/η μετά από αυτό το μήνυμα.

Θέλουμε άλλα πράγματα

Μπορεί να μην έχετε βγει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βγάλεις ένα τέτοιο συμπέρασμα· σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως, κάποιοι άνθρωποι είναι ανοιχτά βιβλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους απ’ αυτά που δεν ξέρουν, αλλά απ’ αυτά που ξέρουν και κυρίως από το πώς τα ξέρουν."

Βωβενάργκ, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

  • 627 - Ο Ηράκλειος του Βυζαντίου νικά τους Πέρσες στην Μάχη της Νινευή.
    1821 - Γεννήθηκε ο Γάλλος συγγραφέας Γκιστάβ Φλωμπέρ.
    1963 - Η Κένυα αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

© 2002-2019 MEDIA2DAY