ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς θα πιάσεις κουβέντα στην παραλία

Η παραλία είναι το ιδανικότερο –γνώμη μας- μέρος για φλερτ. Αντί να λιάζεσαι σαν σύκο, ρίξε τα δίχτυά σου.

Πώς θα πιάσεις κουβέντα στην παραλία

Καιρού επιτρέποντος, τα σαββατοκύριακα μας και φέτος θα εξαντληθούν στις αθηναϊκές (ή και χαλκιδικές) παραλίες. Ως γνωστόν, μετά τις 4-5 ο λήθαργος στον οποίο έχεις βουλιάξει, αρχίζει να απομακρύνεται και αποφασίζεις να πάρεις την πρώτη μπύρα (αυτή την δροσερή της οποίας το όνομα μοιάζει με στέμμα). Και τότε είναι που κάτι η καλοκαιρινή διάθεση, κάτι η μπυρίτσα και το γυμνά κορμιά, σε ωθούν να φλερτάρεις. Ξέρεις όμως ποιο είναι το κακό με την παραλία; Αποκλείεται το πιο βασικό όπλο του φλερτ: το κοίταγμα. Τα γυαλιά που αγόρασες μπορεί να ανεβάζουν το σκορ γοητείας σου, αλλά ο polarized καθρέφτης δεν σε αφήνει να παίξεις. Και τι να κάνεις; Να αγοράσεις τα γυαλιά του πιλότου με τον κίτρινο φακό; Όχι, θα σε περάσουν για ανώμαλο/η. Μπορείς όμως να πειραματιστείς αλλιώς.

Αρχικά βγάλε τα ακουστικά

Τα ακουστικά ξέρεις τι λένε; «Μην ενοχλείτε». Δεν πρόκειται κανείς να σου μιλήσει βλέποντας σε να ακούς μουσική. Κι αν σε πλησιάσει θα είναι αγενής· είναι άγραφος νόμος ότι δε μιλάς σε κάποιον που φοράει ακουστικά. Αντ’ αυτού, προτίμησε ένα βιβλίο. Το βιβλίο θα σε βοηθήσει να παίξεις σε διπλό ταμπλό: αφενός θα διαβάζεις και αφετέρου θα μπορέσεις να κοζάρεις απροκάλυπτα στο αντικείμενο του παραλιακού σου πόθου. Σηκώνοντας μόνο το βλέμμα, χωρίς τα γυαλιά.

via GIPHYvia GIPHYΣήκω

via GIPHYΈχεις δύο επιλογές: είτε κινείσαι προς το μπαρ για να φέρεις μπύρες είτε πας προς τη θάλασσα να κάνεις βουτιά. Εξαρτάται πού βρίσκετε ο στόχος σου. Η βουτιά έχει το εξής καλό: σου επιτρέπει να βγάλεις τα γυαλιά και να ρίξεις ένα ξεκάθαρο βλέμμα ενώ βρίσκεσαι στο νερό. Προσπάθησε να μη γίνεις τρομακτικός, περιόρισε το χρονικό διάστημα κοιτάγματος στο ένα δευτερόλεπτο.

Απόφυγε συγκεκριμένα κομπλιμέντα

Πρόσεξε, είναι προφανές ότι εάν μιλήσεις στο αντικείμενο του πόθου σου, σου αρέσει το σώμα του. Στην παραλία βρίσκεστε και φοράτε μαγιό, δηλαδή. Καλύτερα να μην κάνεις ένα τέτοιο κομπλιμέντο, θα νιώσει άβολα. Πήγες να πιάσεις κουβέντα –έχεις ήδη δείξει ότι σου αρέσει το σώμα του/ης.

Κάνε ένα μακροβούτι

via GIPHYΜπες στη θάλασσα με μακροβούτι και προσπάθησε όταν βγεις στην επιφάνεια, να βρεθείς κοντά του/ης. Αν ντρέπεσαι να το κάνεις αυτό, μπες στη θάλασσα να δροσιστείς λίγα λεπτά αφού μπει εκείνος/η.

Μην πάρεις το βλέμμα του ροφού. Μη γίνεις καρχαρίας. Ούτε βδέλλα. Αλλά, μην κλείνεσαι και σαν στρείδι. Ούτε να σπαρταράς σαν ψάρι. Ρίξε τα δίχτυα σου. Μην πετάξεις μαργαριτάρια. Μην τα θαλασσώσεις.. Πήγαινε κόντρα στον άνεμο. Και να θυμάσαι: ο καλός καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY