ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει

Σε αυτό το άρθρο θα ξεδιπλώσουμε τα απόκρυφα μυστικά της σωματικής έλξης. Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει;

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει

Όταν το θέμα συζήτησης είναι η σωματική έλξη, τα φαινόμενα δεν διαφέρουν τρομερά από αυτά του ζωικού βασιλείου. Ούτε το ερωτικό κάλεσμα του θηλυκού προς το αρσενικό και το αντίστροφο. Οι τακτικές είναι σχετικά γνωστές και περιλαμβάνουν διάφορων ειδών επιδείξεις, ξεκάθαρη έκφραση της γλώσσας του σώματος και ακούσια προσπάθεια προσέλκυσης του αντίθετου φύλου μέσω της σωματικής επαφής.

Κάποιου είδους ερωτικό κάλεσμα
Αν υπήρχαν κλαρίνα στο ζωικό βασίλειο, τα πρωτεία θα είχε το παγώνι. Το ερωτικό του κάλεσμα είναι γνωστό: μία εντυπωσιακή επίδειξη της πολύχρωμης φτερούγας του. Ο homo sapiens δεν έχει φτερούγα να δείξει, αλλά εφευρίσκει τρόπους να ελκύσει το αντίθετο φύλο. Καταφεύγει σε αντίστοιχες πρακτικές κομπορρημοσύνης, αυτή ίσως είναι μία επίδειξη των κλειδιών του αυτοκινήτου, γνώσεων ή και κάποιου ταλέντου. Η αυτοπροβολή κουλτούρες ηλικία και φύλο δεν κοιτά, μπορεί να περιλαμβάνει από σέξι χορό σε εκπληκτικά μικρή απόσταση από το θύμα, μέχρι σφίξιμο δικεφάλων.

Μικρές δόσεις χλευασμού
Είναι γνωστό ότι η ντροπή που προκαλείται λόγω της σεξουαλικής έλξης οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Αυτές οι κινήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν χαλαρά πειραγματάκια, περιπαικτικούς σχολιασμούς, όλα χάριν προσοχής. Μία εξελιγμένη μορφή του σκηνικού δημοτικό-τράβηγμα μαλλιών.

Το σώμα προδίδει
Η ένταση κορυφώνεται όταν πια ο ενδιαφερόμενος έχει αρχίσει να έχει ψυχοσωματικά. Η έλξη του για το άτομό σου, αρχίζει να φαίνεται στις κινήσεις των χεριών, στη φωνή, στο πρόσωπο. Η φωνή αλλάζει, σε πιο υψηλές συχνότητες στα θηλυκά και σε πιο χαμηλές στα αρσενικά. Έπειτα, αλλάζει οι κινήσεις των χεριών αρχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό. Άλλοτε για να στρώσει την κόμη, άλλοτε για να βρει μία θέση για τα χέρια, τα οποία νιώθει ότι στέκονται άχαρα.

Η έκρηξη
Το πρόσωπο-θύμα δεν έχει αντιληφθεί το κάλεσμα του, οπότε το ενδιαφερόμενο πρόσωπο πρέπει πλέον να καταφύγει σε πιο προφανείς και αποτελεσματικές μεθόδους. Η απόσταση μεταξύ ενδιαφερόμενου και στόχου αρχίζει μειώνεται πλέον σε μήκος ενός σχολικού χάρακα. Η σωματική έλξη σιγά σιγά μετουσιώνεται σε σωματική επαφή και ο ενδιαφερόμενος αρχίζει να αγγίζει τον στόχο του διακριτικά, ως σημάδι οικειότητας. Το βλέμμα του στόχου κεντρίζει το βλέμμα του ενδιαφερόμενου και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Αυτό γίνεται ορατά αισθητό στο χρώμα του προσώπου, το οποίο αρχίζει και γίνεται ερυθρό. Στο εξής, η προσπάθεια έλξης ολοκληρώνεται με τον χαρακτηριστικό συνδυασμό χαμόγελου και οφθαλμοφανούς κοιτάγματος στα μάτια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY