ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Παγκόσμιος Μήνας Αυνανισμού ο Μάιος

Ο Μάιος είναι ο επίσημος μήνας που όλοι βάζουν ένα χεράκι, και με αφορμή αυτό το Pornhub δημοσίευσε τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις για βίντεο με αυτοϊκανοποίηση.

Παγκόσμιος Μήνας Αυνανισμού ο Μάιος

Στις 28 Μαΐου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Αυνανισμού – δε θα σας πούμε πώς, ενώ ο μήνας που διανύουμε είναι αφιερωμένος σε αυτόν.

Οι ρίζες καθιέρωσης της βρίσκονται στο 1994 όταν ο Μπιλ Κλίντον απέλυσε την παιδίατρο Joycelyn Elders, όταν εκείνη πρότεινε δημόσια ο αυνανισμός να μπει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.

Με αφορμή αυτήν την… γιορτή, το Mashable ζήτησε από το PornHub τα στατιστικά για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις για βίντεο με αυτοϊκανοποίηση.

Και φυσικά το Pornhub απάντησε με κατατοπιστικότατα infographics, στα οποία οι αναζητήσεις “public” και “caught” παραμένουν στις πιο δημοφιλείς. Στο κομμάτι των φύλων, οι γυναίκες είναι 24% πιο πιθανό να δουν βίντεο με αυνανισμό σε σχέση με τους άντρες και οι χρήστες κάτω των 35 είναι λιγότερο πιθανό να ψάξουν τέτοια βίντεο σε σχέση με τους άνω των 45.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Δεν με πειράζουν τα ψέματα αλλά μισώ την ανακρίβεια."

Σάμουελ Μπάτλερ, 1835-1902, Άγγλος συγγραφέας

  • 1536 – Η Άννα Μπολέυν, δεύτερη σύζυγος του Ερρίκου Η' της Αγγλίας αποκεφαλίζεται για μοιχεία, προδοσία και αιμομιξία.
    1919 – Αποβιβάζεται στο λιμάνι της Σαμψούντας ο Μουσταφά Κεμάλ απ' όπου αρχίζει η δεύτερη φάση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
    Ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY