ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς θα μπω στο μυαλό του;

Θέλεις να είσαι στο μυαλό του κάθε ώρα και στιγμή; Αυτό είναι λίγο τρομακτικό. Αλλά μπορούμε να σε βοηθήσουμε να το καταφέρεις.

Πώς θα μπω στο μυαλό του;

Σε έχει λιώσει. Σε έχει κάνει να μην μπορείς να σκέφτεσαι. Αναρωτιέσαι αν σε σκέφτεται, και αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι τι άλλο θα μπορούσε να σκέφτεται, και μετά χάνεσαι μέσα στα υποθετικά σενάριά σου και όλα σκοτεινιάζουν και βασανίζεσαι. Είναι αυτό υγιές; Όχι και τόσο, αλλά εμείς θα σε βοηθήσουμε να τα καταφέρεις να είσαι το μόνο πράγμα στο μυαλό του, επειδή λογικά είναι το μόνο πράγμα που σ’ ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή.

Κάνε την παρουσία σου αισθητή
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη και θα τον κάνει να θέλει να περάσει κι άλλο χρόνο μαζί σου. Και αν περνάει χρόνο μαζί σου, θα είναι αναγκασμένος να σκέφτεται εσένα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να του κάνεις καλή εντύπωση, απ’ το να φορέσεις κάτι προκλητικό μέχρι να αρχίσεις να μιλάς για όλα τα πράγματα που ξέρεις, αλλά καλού κακού εσύ να τα κάνεις όλα μαζί. Αν δεν προσπαθήσεις υπερβολικά, δεν προσπάθησες καν.

Στείλε υποσυνείδητα μηνύματα
Το ήξερες ότι πολλοί διαφημιστές χρησιμοποιούν υποσυνείδητα μηνύματα που περνούν υπερβολικά γρήγορα από την οθόνη μας για να επηρεάσουν συνειδήσεις; Μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο με το να σκαρφαλώσεις στο μπαλκόνι του το βράδυ, και να περνάς αστραπιαία από μπροστά του. Τώρα σε σκέφτεται, και δεν ξέρει καν γιατί.

Άκουσέ τον
Κάνε παρέα μαζί του και προσπάθησε να τον ακούσεις. Κάνε ερωτήσεις για πράγματα που θέλεις να μάθεις, αλλά μην το παρακάνεις από την αρχή. Μετά ξεκίνα να φρικάρεις και να σκέφτεσαι τι θα απαντήσεις αντί να ζήσεις μια αληθινή στιγμή με τον άνθρωπο απέναντί σου.

Κάνε εξάσκηση τις δυνάμεις σου
Αν σκοπεύεις σοβαρά να μπεις στο μυαλό του, οι τηλεπαθητικές σου δυνάμεις πρέπει να βρίσκονται στο 100%. Εξασκήσου. Στο σπίτι, στο γραφείο, παντού. Δοκίμασε να πείσεις την αδερφή σου να σου φέρει λίγο τουρσάκι απ’ το ψυγείο, και μερικές ελίτσες ίσως.

Βρες τα με τον εαυτό σου
Μερικές φορές πρέπει να σκεφτείς: Μήπως αυτό που κάνω είναι καταστροφικό; Μήπως επιλέγω να μην βλέπω σημάδια που είναι πιο ξεκάθαρα; Αυτές είναι συζητήσεις που αργά ή γρήγορα θα γίνουν, κι ευχόμαστε να ήταν πιο αποδεκτό να πετάγαμε ράντομ αγγλικά εκεί που τα λέμε, επειδή go, girl!

Πέρασε χρόνο μαζί του
Αν το καλοσκεφτείς, δεν υπάρχει τίποτα που να σε σταματά από το να τον καλέσεις για μια βόλτα με το αυτοκίνητο και μετά να μην σταματήσεις ποτέ να οδηγάς. Αν δεν σε ήθελε, δεν θα ερχόταν για βόλτα εξαρχής. Και τώρα έχετε όλο τον χρόνο στον κόσμο να μάθετε τα πάντα ο ένας για τον άλλο.

Τώρα ξέρεις πώς να κάνεις τον άντρα της ζωής σου να μην μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται. Ελπίζουμε να είσαι ευχαριστημένη και όλο αυτό να αποδειχθεί η αρχή μιας υπέροχης σχέσης. Το καλό που του θέλουμε.

Θ.Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Τα βιβλία είναι καθρέφτες. Βλέπεις μέσα τους μόνο αυτά που ήδη έχεις μέσα σου."

Carlos Ruiz Zafón, 1964 -, Ισπανός συγγραφέας

  • 1797 - Συνθήκη του Καμποφόρμιο, με την οποία οι Ιόνιοι Νήσοι προσαρτήθηκαν στη Γαλλία.
    1912 - Ο Ελληνικός Στρατός (IV Μεραρχία) απελευθερώνει τη Νάουσα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY