ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Τέτοιο αγόρι, γιατί μόνο;

Δεν μπορεί κάποιο κουσούρι θα έχει. Λάθος, υπάρχουν αρκετοί λόγοι που ένας άντρας είναι μόνος.

Τέτοιο αγόρι, γιατί μόνο;

Συμβαίνει, να γνωρίζεις έναν ελκυστικό έξυπνο και εργένη άνδρα. Αυτόματα, το μυαλό σου φτιάχνει συνομωσίες: «Γιατί είναι μόνος; Κάποιο κουσούρι θα έχει». Η αλήθεια είναι όμως ότι οι άντρες που δεν μένουν μόνοι, απλά για να έχουν πολλαπλούς συντρόφους, έχουν αρκετούς λόγους για να είναι μπακούρια.

Τρομοκρατείται εύκολα
Δεν βάζει την ουρά στα σκέλια, απλώς τον βλέπεις να “τσιμπάει” εύκολα. Όποτε αναφέρεσαι στα επιτεύγματά σου, στα όνειρά σου και στα πιστεύω σου, ξέρει ότι έχει να κάνει με μία δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα και έτσι μαζεύεται. Συνεπώς, μένει για καιρό μόνος, επειδή δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει στον τύπο γυναικών που του αρέσουν.

Δεν ξέρει τι θέλει
Όχι με την κακή έννοια. Απλώς μερικοί δεν ξέρουν αν πρέπει να ψάξουν για συγκεκριμένο τύπο γυναίκας ή αν το ένστικτο τους θα κάνει αυτή τη δουλειά.

Είναι ανασφαλής
Τα λεγόμενα καλά παιδιά είναι ανασφαλή. Ορισμένα μπορεί να τα περάσεις για τύπους με αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό είναι απλώς μία άμυνα. Συμβαίνει πολλές φορές ένα καλό παιδί να δει ότι η γυναίκα που του αρέσει γοητεύεται από τον αντιπαθητικό τύπο, το κακό παιδί. Δυστυχώς για εκείνον, δεν έχει καταλάβει ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν να βγουν με ένα καλό παιδί. Τελικά, δεν βρίσκει ποτέ το θάρρος να κυνηγήσει τη γυναίκα που θέλει και μένει μόνος και έρημος.

Θέλει να έχει την ελευθερία του
Για κάποιον λόγο, η ελευθερία στις σχέσεις είναι συνυφασμένη με το σεξ με διαφορετικούς ανθρώπους. Ωστόσο, για άλλους ελευθερία σημαίνει να μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να στεναχωρήσεις κάποιον. Να διατηρήσεις τον αυθορμητισμό σου και να μπορείς να αποκτάς νέες εμπειρίας. Απλώς, η σύντροφός του θα πρέπει να έχει τις ίδιες πεποιθήσεις.

Η γυναίκα των ονείρων του έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά
Νομίζεις ότι μόνο οι γυναίκες περιμένουν τον πρίγκηπα; Κάνεις λάθος. Και οι άντρες ακριβώς το ίδιο κάνουν. Έχουν φτιάξει στο μυαλό τους την ιδανική γυναίκα, όπως κι αν είναι αυτή και έχουν βάλει στόχο στη ζωή τους να γνωρίσουν μία τέτοια.

Είναι εσωστρεφής
Δεν είναι κακό να είναι κάποιος ντροπαλός. Ίσα ίσα οι ντροπαλοί άνθρωποι συνήθως είναι καλύτεροι για σχέση. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν είναι και τόσο κοινωνικοί, επομένως θα είσαι τυχερή αν γνωρίσεις έναν τέτοιο. Αν λοιπόν, όντως γνώρισες έναν τέτοιον, σκέψου μήπως κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

Έχει κακές εμπειρίες από τις προηγούμενες σχέσεις του
Συνήθως οι πρώτοι έρωτες είναι και αυτοί που σε πληγώνουν περισσότερο. Πολλοί άνθρωποι και ειδικά οι άντρες, δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο πρώτος έρωτας που του τα έδωσαν όλα, τώρα τους πλήγωσε.

Φοβάται την αποτυχία
Υπάρχει εκείνος ο τύπος ανθρώπου που φοβάται την αποτυχία. Ίσως φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να προσφέρει στη σύντροφό του αυτά που θέλει. Από την άλλη ίσως προδικάζει ότι αυτή η γυναίκα που του αρέσει δεν είναι κατάλληλη για εκείνον, οπότε δεν θα το προσπαθήσει καν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, το να διαβάζεις ένα βιβλίο ποτέ δεν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στέκεσαι ακίνητος."

Jef Mallett, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.
    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα στη μάχη της Υπρ.
    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

© 2002-2019 MEDIA2DAY