ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Αυτά που σε κάνουν να φαίνεσαι λίγο τρελή

Οι συμπεριφορές που σε κάνουν να φαίνεσαι τρελή, χωρίς να είσαι.

Αυτά που σε κάνουν να φαίνεσαι λίγο τρελή

Στην προσπάθειά τους να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό και να φανούν αληθινές, ενίοτε, οι γυναίκες δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο. Φυσικά και είμαστε της άποψης σε όποιον αρέσουμε, αν θέλει θα σε γουστάρει γι’ αυτό που είσαι και άλλα inspirational κλισέ, αλλά κανένα ραντεβού σου και κανένας άνθρωπος γενικότερα δεν θέλει να δει τη συλλογή νυφικών σου στο pinterest. Κάποιες κινήσεις είναι απλώς υπερβολικές και πρέπει να σταματήσεις να επηρεάζεσαι από τις ταινίες. Άλλο να δείχνεις νυφικά στο pinterest, άλλο να χορεύεις σαν νεράιδα δίπλα από το κύμα που παφλάζει.

Είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και τον φοβήθηκε
Πιες τα ποτάκια σου να νιώσεις άνετα, αλλά πού είναι τα όρια σου; Στα πέντε ποτά; Πιες τέσσερα. Μπες στη θέση του ανθρώπου, τι γνώμη θα σχημάτιζες αν γινόταν φέσι από το πρώτο ραντεβού; Ή αλκοολικό θα τον έλεγες ή ανώριμο. Πάνω κάτω το ίδιο θα σκεφτεί και για εσένα αν του μιλάς ελληνικά σε μεθυσμένη διάλεκτο: «Πάμε στη Μιχαλακοπούλου για βρώμικο».

Κλάμα σε δημόσιο χώρο
Στο τέλος μίας πολύ συγκινητικής ταινίας επιτρέπεται, λόγω περιόδου επιτρέπεται, επειδή είδες ένα αδέσποτο δεν επιτρέπεται. Είναι λυπηρό θέαμα να βλέπεις ζωάκια χωρίς σπίτι, αλλά είναι κάτι που βλέπεις καθημερινά. Αφήνοντας τα ζουμιά να τρέξουν με το παραμικρό, δείχνεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου.

Να ανοίγεσαι από νωρίς
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «είμαι ο εαυτός μου» και «κάνω ψυχανάλυση». Όταν μοιράζεσαι τις πιο προσωπικές σου στιγμές με μία καινούρια γνωριμία, φαίνεται σαν απειλή με σκοπό να το πάτε σοβαρά. Πόσο εύφορο είναι το έδαφος για να του μιλήσεις για εκείνη τη φορά που σε πλήγωσε η μαμά σου;

Θηλυκός Ξανθόπουλος
Θα σε περάσει σίγουρα για τρελή αν από το πρώτο ραντεβού του εξιστορείς το δράμα που ζεις καθημερινά στη δουλειά και στο σπίτι. Δεν είναι τόσο το περιεχόμενο αυτών που λες, αλλά ο τρόπος. Αν, ας πούμε, ξεκινάς την κουβέντα με το πόσο νωρίς πρέπει να ξυπνήσεις και πόσο σε αδικεί το αφεντικό σου, και εκείνος ο συνάδελφος που σε υποτιμά. Τότε, δίνεις την εντύπωση ανθρώπου ανικανοποίητου, γκρινιάρη, λίγο τρελού. Αλήθεια τώρα, σκέψου λίγο πόσο λάθος επιλογή συζήτησης είναι η παραπάνω για να εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού.

«Εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες»
Αρχικά, αν είσαι διαφορετική, δε χρειάζεται ούτε να το προσπαθήσεις, ούτε να το ανακοινώσεις. Είναι αρκετά εγωκεντρική έκφραση για να ξεστομίσεις στον οποιοδήποτε, τόσο εγωκεντρική που δίνεις την εντύπωση της παλαβής. Ωστόσο, αν και δεν θέλουμε να σου γκρεμίσουμε τον κόσμο θα το κάνουμε: είσαι έτσι κι αλλιώς μοναδική, όπως όλοι οι άλλοι.

Όταν τον ακολουθείς στα στέκια του
Βλέπεις ότι πατάει «Ναι» σε μία εκδήλωση. Πατάς και εσύ «Ναι» στην ίδια εκδήλωση. Πρήζεις την παρέα σου να πάτε και τελικά πάτε. Αυτόματα έχει καταλάβει ότι και παρακολουθείς τις κινήσεις του στο facebook, και ότι τον ακολουθείς. Ειλικρινά, εσένα πώς θα σου φαινόταν αν εμφανιζόταν ξαφνικά στο πάρτι που πήγατε με τις φίλες σου, Σάββατο βράδυ;

Όταν γίνεσαι σούπερ κίνκι
Φυσικά και αρέσει στους άντρες το παθιασμένο σεξ. Ωστόσο αν έχεις φετίχ με πατούσες, μαστίγια και bondage, κάνε λίγη υπομονή μέχρι να εκτιμήσει άλλα σου προσόντα πριν του πετάξεις την βόμβα. Περίμενε λίγο να δεις αν ταιριάζουν τα χνώτα σας.

Όταν είσαι σε άρνηση
Όλοι έχουν το δικαίωμα να φερθούν ημίτρελα. Αν όμως, αδυνατείς να καταλάβεις πότε φέρθηκες έτσι και δεν απολογείσαι γι’ αυτό, ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι στο μυαλό των αντρών. Κανείς τρελός δεν παραδέχεται την τρέλα του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ζωή μας καθορίζεται από ευκαιρίες, ακόμα και απ’ αυτές που χάνουμε."

Francis Scott Fitzgerald, 1896-1940, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1912 - Απελευθέρωση της Βεροίας
    1978 - Ο Κάρολος Ιωσήφ Βοϊτίλας γίνεται Πάπας Ιωάννης Παύλος Β'

© 2002-2019 MEDIA2DAY