ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς θα καταλάβω αν είναι πιασμένη

Παρ’ όλα τα χαμόγελα και τα νάζια της, κάτι στη γενικότερη στάση της σε εμποδίζει να κάνεις κίνηση. Μήπως έχει σχέση;

Πώς θα καταλάβω αν είναι πιασμένη

Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην έχεις βρεθεί ποτέ στην δυσμενή κατάσταση όπου φλερτάρεις και μετά από μία ώρα ανακαλύπτεις ότι έχει σχέση. Συνήθως αυτά τα άτομα βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις και φλερτάρουν για να δουν αν περνάει ακόμη η μπογιά τους. Επειδή σχεδόν στα πάντα υπάρχουν μοτίβα και με λίγη παρατηρητικότητα μπορείς να τα εντοπίσεις, δες τα σημάδια που μέχρι σήμερα αγνοούσες – ή απλώς δεν είχες παρατηρήσει.

Το αισθάνεσαι
Το δαιμόνιο ένστικτο σου λέει ότι αυτή η κοπέλα ενώ φαίνεται να σε φλερτάρει, κάτι την κρατάει μαγκωμένη. Είναι η γλώσσα του σώματος της; Είναι ο δισταγμός στα λόγια της; Μάλλον το ένστικτο σου έχει δίκιο.

Κρατάει κάποια απόσταση
Την πλησίασες και κράτησε τουλάχιστον 40 εκατοστά –αδιαπραγμάτευτα- απόσταση; Δεν σε αγγίζει ποτέ; Αγαπητέ, δεν υφίσταται φλερτ χωρίς τουλάχιστον ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα.

Κοίτα τα δάχτυλα
Το παλιό το κόλπο, το καλό και σίγουρο. Φοράει μήπως δαχτυλίδι; Τότε ίσως έχουν γίνει τα γαμήλια προεόρτια και τώρα απλώς απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες ελευθερίας της.

Κοινωνικά δίκτυα
Ρώτα την τι όνομα έχει στο facebook για να την προσθέσεις στην λίστα των φίλων σου. Πιθανότατα, και σχέση να έχει, δεν θα σου αρνηθεί. Πήγαινε «τουαλέτα», κάνε έναν γρήγορο έλεγχο στις φωτογραφίες και στην κατάσταση σχέσης της και πράξε αναλόγως.

Δεν αποπροσανατολίζεται
Οι γυναίκες που βρίσκονται σε ευτυχισμένες σχέσεις δεν νιώθουν έντονα την ανάγκη να κοιτάξουν αριστερά και δεξιά. Θα κοιτάξουν έτσι λίγο στα κλεφτά, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Αν τη βλέπεις να μην ενδιαφέρεται για τον τριγύρω ανδρικό πληθυσμό, ίσως έχει αγόρι και δεν την νοιάζει να κοιτάξει.

Δεν δείχνει ενδιαφέρον
Της είπες να πάτε να δείτε μία ταινία μαζί στο σινεμά, σε ακύρωσε ευγενικά, αλλά δεν πρότεινε να πάτε κάποια άλλη μέρα. Αν μιλάτε και τα λέτε ωραία, αλλά δεν θέλει να βρεθείτε, ίσως νιώθει τύψεις επειδή έχει σχέση.

Δεν βγαίνει συχνά με τους φίλους της
Εσύ γνώρισες πρόσφατα τους φίλους της στο μπαρ που συχνάζουν, αλλά αυτήν την έχεις δει ελάχιστες φορές. Υπάρχει η πιθανότητα να έχει πολύ περίεργα ωράρια εργασίας, αλλά είναι μικρή. Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει γκόμενο, η οποία είναι πιο μεγάλη.

Είναι συνέχεια πάνω από το κινητό
Είτε είναι εθισμένη με το κινητό της, είτε έχει γκόμενο. Αν το καλοσκεφτείς, και εθισμένη να είναι, τη μισή ώρα που σε φλερτάρει, δεν θα τη ρισκάρει για να απαντήσει σε δύο μηνύματα και να ανεβάσει δύο στόρι. Πιθανότατα, μιλάει με το αγόρι της και τίποτε άλλο δεν της τραβάει την προσοχή.

Σ’το λέει απ’έξω απ’έξω
Την ρώτησες αν έχει αγόρι και αυτή απάντησε κάτι όπως: «Κάτι υπάρχει στη ζωή μου, αλλά είναι λίγο περίπλοκο». Ίσως είναι τσακωμένη μαζί του ή ίσως αισθάνεται άσχημα που σε φλερτάρει, αλλά οι πιθανότητες να είναι όντως η σχέση στα τελευταία της και να τον αφήσει για χάρη της, είναι πολύ λίγες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ζωή μας καθορίζεται από ευκαιρίες, ακόμα και απ’ αυτές που χάνουμε."

Francis Scott Fitzgerald, 1896-1940, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1912 - Απελευθέρωση της Βεροίας
    1978 - Ο Κάρολος Ιωσήφ Βοϊτίλας γίνεται Πάπας Ιωάννης Παύλος Β'

© 2002-2019 MEDIA2DAY