ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Γιατί οι γυναίκες δεν απαντούν στους άντρες στα social;

Κάθε φορά τα ίδια, «Διαβάστηκε» και δεν παίρνεις ποτέ απάντηση. Τι συμβαίνει; Δε μπορεί να φταίνε αυτές, εσύ κάνεις κάτι λάθος.

Γιατί οι γυναίκες δεν απαντούν στους άντρες στα social;

Αγόρια, δώστε βάση. Ξέρετε πολύ καλά ότι είτε διαδικτυακά, είτε με φυσική παρουσία οι γυναίκες αποφασίζουν στο φλερτ. Μία γυναίκα μπορεί να έχει 50 αναπάντητα αιτήματα φιλίας και 37 αιτήματα μηνυμάτων, ο άνδρας ίσως να έχει ένα δύο αιτήματα και αυτά από κάποιο λογαριασμό που πουλάει μεταχειρισμένα πουλόβερ ή θέλει να προωθήσει το νέο του έντεχνο τραγούδι. Ας επιμείνουμε όμως στην λέξη αναπάντητα, τι κάνεις λάθος και πέφτεις στο πηγάδι των αναπάντητων αιτημάτων για συνομιλία;

Οι φωτογραφίες σου είναι τρομακτικές
Κανείς δεν θέλει να δει σέλφι σου στο κρεβάτι σου. Κανείς δεν θέλει να δει σέλφι σου στο κρεβάτι σου με πέντε διαφορετικά φίλτρα: Ουράνια τόξα, σημαίες, ευχές με καλημέρα, με λουλούδια και καρδούλες. Κανείς δεν θέλει, γενικά, να δει σέλφι σου με φόντο τα δωμάτια του σπιτιού σου και μάλιστα σε όλες να έχεις προστεθεί καρμπόν, σαν αυτοκόλλητο.  Επιπλέον, ένα άλλο παράδοξο που κάνουν μερικοί, είναι το ανέβασμα της ίδιας φωτογραφίας προφίλ τρεις ή τέσσερις φορές. Γιατί;

Φίλτατε, προσπάθησε να έχεις λίγες και καλές φωτογραφίες. Μη ντρέπεσαι να πεις στο φίλο σου να σε βγάλει μια φωτογραφία την ώρα που έχετε πάει για καφέ και δε φοράς πιτζάμες. Σβήσε τις τριπλές και τετραπλές φωτογραφίες –ναι και αυτές που έχεις προσθέσει τα πλαίσια του facebook.

Το φλερτ σου έχει σκουριάσει όσο και το στέγαστρο Καλατράβα
Κάθε φορά που μία χριστιανή σε αποδέχεται έχεις ένα μήνυμα μακέτο που αλλάζεις απλά το όνομα του παραλήπτη. Παραδείγματος χάριν: "Καλησπέρα [πρόσθεσε όνομα], ευχαριστώ για την αποδοχή, είσαι μια κούκλα". Όχι, όχι και όχι. Αφού σε αποδέχτηκε, δες τις τέσσερις-πέντε τελευταίες δημοσιεύσεις (αν κατέβεις πιο χαμηλά στο χρονολόγιο, έχεις ήδη πέσει πολύ χαμηλά), βρες ένα κοινό ενδιαφέρον σας και στείλε ένα μήνυμα που να μοιάζει κάπως έτσι: «Το τάδε μαγαζί είναι ένα από τα αγαπημένα μου, πας συχνά;», «Είσαι εθελόντρια σε φιλοζωική;», «Πώς σου φάνηκε η Ρώμη;».
Γενικά, οι απότομες φιλοφρονήσεις είναι λίγο αμήχανες, δεν έχει κάτι άλλο να απαντήσει η παραλήπτης πέραν του «Ευχαριστώ». Προτίμησε ένα μήνυμα το οποίο θα προϋποθέτει την ανάπτυξη διαλόγου. Αλλιώς κάνεις κάτι αντίστοιχο με αυτούς που σφυράνε μέσα από τα αυτοκίνητα τους στις κοπέλες που περπατάνε.

Ναι, είσαι κυνηγός, αλλά εσύ το παράκανες
Το πιο σημαντικό συστατικό για ένα πετυχημένο φλερτ είναι η αυτοπεποίθηση. Πολλοί άνδρες όταν δεν τους απαντάει μια γυναίκα ξεκινάνε τα «Ενοχλώ;» «Όλα καλά;» και στην πορεία καταλήγουν να μιλάνε μόνοι τους. Ξέρεις υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να μην σου απαντάει εκείνη τη στιγμή, στάσου και λίγο στο ύψος σου. Η αυτοπεποίθηση γαλέρες σέρνει.

Η τεχνική της προσβολής δεν ισχύει
Έχει διαρρεύσει εκεί έξω ότι αν προσβάλλεις, όχι με άμεσο, αλλά με υποχθόνιο τρόπο μια γυναίκα, θα τσιμπήσει. Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή η τεχνική θέλει πολύ τέχνη. Έπειτα, δεν πιάνει σε γυναίκες που μόλις γνώρισες, πρέπει να έχεις και μία άνεση. Αν είναι να χρησιμοποιήσεις αυτήν την τεχνική πρέπει να την έχεις ήδη γοητεύσει. Το «Έχεις τόσο ωραία χείλη αλλά αυτό το κραγιόν δε σου πάει καθόλου» δεν ενδείκνυται για νέες διαδικτυακές γνωριμίες. Μιλήστε πρώτα για μία εβδομάδα συνεχόμενα και μετά δοκίμασέ το.

Δέκα σειρές μήνυμα, γιατί;
Βλέπουμε ανά καιρούς κάτι μηνύματα σαν να είναι γραμμένα για αγγελία εφημερίδας: «Γεια σου, είμαι ο Νίκος 35 ετών και ψάχνω για μία γυναίκα τόσο όμορφη όσο εσύ, μένω στο Παγκράτι, δουλεύω… μπλα μπλα». Δεν κουράστηκες ήδη; Αν πεις από το πρώτο μήνυμα ποιος είσαι και τι κάνεις, αρχικά χάνεται το μυστήριο άρα και ο ρομαντισμός και της έχεις ήδη ακυρώσει τρεις ερωτήσεις που θα μπορούσε να σου κάνει.

Μήπως είσαι λίγο ξερόλας;
Δεν είναι κακό να μιλάς με ακαδημαϊκούς όρους, ούτε να κάνεις επίδειξη γνώσεων. Αλλά αν ο στόχος σου είναι η Σούλα η μανικιουρίστ τότε το marketing σου δεν είναι σωστά δομημένο. Μάθε να ξεχωρίζεις ποιες γυναίκες εντυπωσιάζονται με την ευφυία και κάνε την πόζα σου εκεί που σε παίρνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, το να διαβάζεις ένα βιβλίο ποτέ δεν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στέκεσαι ακίνητος."

Jef Mallett, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.
    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα στη μάχη της Υπρ.
    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

© 2002-2019 MEDIA2DAY