ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς να τα πηγαίνεις καλά με την κοπέλα του άνδρα φίλου σου

Η σχέση μεταξύ φίλης και κοπέλας ενός άντρα είναι περίεργη. Αν είσαι η φίλη, σού έχουμε μερικές συμβουλές για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Πώς να τα πηγαίνεις καλά με την κοπέλα του άνδρα φίλου σου

Από μικρή κοπέλα ακούς ότι οι γυναίκες και οι άνδρες δεν μπορούν να είναι φίλοι. Ωστόσο, υπέρμαχος αυτής της άποψης υπήρξες μέχρι την ηλικία των 16 όπου άρχισες να κάνεις τις πρώτες σου φιλίες με το αντίθετο φύλο. Τώρα, αρκετά χρόνια μετά ο καλύτερος σου φίλος έχει σοβαρή σχέση και καλείσαι, το λιγότερο να έχεις καλή σχέση μαζί της.
Δυστυχώς, επειδή δεν είναι όλες οι κοπέλες Κάμερον Ντίαζ στο "Γάμο του καλύτερού μου φίλου", καμία φορά μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσεις το βλοσυρό βλέμμα της. Πριν σπεύσεις να την αφορήσεις μέσα στο μυαλό σου, αναλογίσου ότι είναι φυσιολογικό και ότι και εσύ στη θέση της το ίδιο θα έκανες. Γι’ αυτό, εσύ είσαι που πρέπει να κάνεις την πρώτη κίνηση ως “παλιός”.

Πρώτα πρέπει να μιλήσει εκείνος
Ένας άνδρας, το πιο πιθανό είναι, να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να υπάρξει έντονο κλίμα μεταξύ της φίλης του και της κοπέλας του. Εσύ λοιπόν, που του τονίζεις τα προφανή καιρό τώρα, πρέπει να του τονίσεις και αυτό: Να είναι ευθύς στην κοπέλα του για τη φιλία σας. Πριν σε γνωρίσει αυτή. Δημοκρατικά, θα αποφασίσεις για το καλό όλων ότι πρέπει να γνωριστείτε και πριν συμβεί αυτό, ο φίλος σου πρέπει να της συζητήσει δύο τρία πραγματάκια.

Θες να γίνουμε φίλες;
Σε περίπτωση που ο χαρακτήρας της κοπέλας του φίλου σου, δεν είναι εμπνευσμένος από τους αδελφούς Γκριμ, μπορείς να γίνεις φίλη της. Θα χλευάζετε παρέα τον φίλο σου και αν είναι και κουλ κοπέλα, θα βγαίνεις μαζί της χωρίς να την ζηλεύει ο δικός της. Σατανικό; Πρόσεχε μόνο μην κάνεις το λάθος και παρέμβεις σε τσακωμό τους.

Ενσυναίσθηση
Είτε γίνετε φίλες, είτε απλά γνωριστείτε, κάθε φορά που αναφέρεται σε εσένα μπορεί να στάζει δηλητήριο. Πρέπει να θυμάσαι ότι είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτήν. Είσαι μία κοπέλα που ο γκόμενός της, έχει μοιραστεί τα εσώψυχά του, έχει ζητήσει συμβουλές και δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι μεταξύ σας (άρα η κοπέλα ίσως νιώθει ότι το αγόρι της σε έχει απωθημένο). Επομένως, όποτε συμβαίνει αυτό, πατ-πατ στην πλατούλα και την κερνάς σφηνάκι στο μπαρ.

Απόφυγε να βρίσκεστε τετ-α-τετ
Η περίοδος στη ζωή σας όπου είχατε να μοιραστείτε πολλά μυστικά έχει περάσει ανεπιστρεπτί, δεδομένου ότι τώρα έχει σοβαρή σχέση. Συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι οι μυστικοπαθείς κουβέντες για γκομενάκια έχουν ξεθωριάσει στο όνομά της ωριμότητας. Οπότε, προς τι η ανάγκη να βρεθείτε οι δυο σας; Μπορεί να βρίσκεται και εκείνη μπροστά και να περνάτε καλύτερα. Τώρα, αν θέλει να σου μιλήσει για αυτήν, ας σου τα πει στο τηλέφωνο.

Μίλα της
Μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου στο φίλο σου. Ίσως τα κάνει χειρότερα, είναι ταλέντο των αντρών. Αφού λοιπόν γνωριστείτε και αρχίζει να σε βλέπει με άλλο μάτι, σφράγισε την συμπάθεια της, λέγοντας της αυτά που θέλει να ακούσει -εφόσον ισχύει, έτσι;-. Ότι επιτέλους βρήκε μια κουλ κοπέλα, που τον κάνει ευτυχισμένο και τη συμπαθεί και η υπόλοιπη παρέα. Πρόσεχε το ύφος σου, γιατί αν κάποιος είναι προκατειλημμένος, εύκολα μπορείς να παρεξηγηθείς

Ό-ρ-ι-α
Μπορεί να κοιμόσασταν αγκαλιά, μπορεί σε ακραίες μπακουροπεριόδους να το παίζατε ζευγάρι. Τώρα όμως έχει κοπέλα και αυτά είναι απαγορευτικά. Και εσύ σε λίγο καιρό θα βρεις γκόμενο –αφού ο κολλητός σου βρήκε κοπέλα και δεν σας περνούν για ζευγάρι-, τι θα κάνεις; Γούτσου-γούτσου στον φίλο σου;

Κάνε την να νιώσει όμορφα
Αρχικά, μην προσπαθείς ποτέ να την ανταγωνιστείς. Δεν είναι επιτακτική ανάγκη πχ. να φοράς Wonderbra στον καφέ σας ή να εντυπωσιάζεις κάθε φορά με τις γνώσεις σου στη λογοτεχνία. Έπειτα, φέρσου της σαν μονάδα. Τι εννοούμε; Κάλεσε την ξεχωριστά από εκείνον σε μία μάζωξη. Σιγά σιγά, θα χτίσεις μία σχέση εμπιστοσύνης. Σίγουρα, όχι από την μία μέρα στην άλλη.

Δεν έχει «μου ξέφυγε»
Έχεις πολλά ράμματα για τη γούνα του και ξέρεις πώς ακριβώς μπορείς να τον εκβιάσεις. Τον πρώτο καιρό που δεν θα έχουν μοιραστεί μέχρι και τη σχέση που είχαν στο δημοτικό, μείνε μακριά από αστείες ιστορίες για πρώην ή άλλες περιπετειούλες. Μπορεί να της έχει πει εντελώς διαφορετικά αυτές τις ιστορίες ή ακόμα χειρότερα, μπορεί να είχαν ήδη αρχίσει να φλερτάρουν και αυτός να νόμιζε ότι δεν ενδιαφέρεται.


Γενικά, συμβιβάσου με το γεγονός ότι ο καλύτερος σου φίλος βρίσκεται σε σοβαρή σχέση και πλέον δεν είσαι μία από τις προτεραιότητές του. Και όχι μόνο εσύ, αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι του. Παρ’ όλα αυτά, είναι φίλος σου και θα παραμείνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η εξίσωση της θρησκείας με την πίστη είναι μάλλον πρόσφατη."

Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

  • 963 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β'.
    1884 - Γεννήθηκε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
    1945 - Στα τέλη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα από την Ιταλία και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY