ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Τι σημαίνουν τα μηνύματα που μου στέλνει;

Οχτώ συχνά μηνύματα που στέλνουν οι άντρες στο κινητό ή το Messenger και τι ακριβώς θέλουν να σου πουν στην πραγματικότητα.

Τι σημαίνουν τα μηνύματα που μου στέλνει;

«Πού χάθηκες;»
Αν το λάβεις Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ, είσαι πιθανότατα η καβάτζα του της τελευταίας στιγμής για να βγει το σαββατοκύριακο.

«Να έρθω απ’ το σπίτι σου;»
Αυτό είναι το μήνυμα που πιθανότατα σημαίνει «έχω πιει και έχω όρεξη για σεξ».

«Πώς πάει;»
Είναι κατά κανόνα το αμήχανο μήνυμα για έναρξη συζήτησης. Του αρέσεις, απλώς δεν ξέρει πώς να σε προσεγγίσει για να σπάσει τον πάγο.

«Καλημέρα ;)»
Σου στέλνει μόνος του, πρώτος, για να σε καλημερίσει… Αυτό σημαίνει ότι του αρέσεις πολύ και πιθανότατα κοιμήθηκε και ξύπνησε με εσένα στο μυαλό του.

«Έχω πολλή δουλειά το επόμενο διάστημα»
Αν σου το στείλει μια νέα γνωριμία μετά από την πρώτη σας συνάντηση, μάλλον προσπαθεί να το λήξει.

«Έφτασες καλά;»
Μετά από ραντεβού, σου στέλνει αυτό το μήνυμα; Θέλει να σου δείξει ότι σε σκέφτεται και είναι προστατευτικός προς εσένα. Με άλλα λόγια, ερωτοχτυπημένος και ρομαντικός.

«Κοιμάσαι;»
Θέλει να πιάσει βραδινή κουβέντα. Όχι απαραίτητα για να καταλήξει σε σεξ, αλλά για να τσατάρετε. Είναι επίσημο, σε γουστάρει.

«Σόρι, δεν πρόλαβα την κλήση σου»
Αν δεν την είχε δει, θα σε έπαιρνε μόλις έβλεπε την αναπάντητη, δεν θα έστελνε μήνυμα. Είτε δεν μπορεί να μιλήσει, είτε αποφεύγει να σου μιλήσει.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Οι περισσότερες γυναίκες που δεν αποκτήσαμε είναι αυτές που δεν τις το ζητήσαμε."

Marcel Pagnol, 1895-1974, Γάλλος συγγραφέας & σκηνοθέτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.
    1982 - Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε διαδικτυακή επικοινωνία ο smiley :-). Τη χρήση του συγκεκριμένου συμβόλου προτείνει ο Σκοτ Φάλμαν.

© 2002-2018 MEDIA2DAY