ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Τα μηνύματα που δεν πρέπει να του στείλεις

Ένα “Γεια, τι κάνεις” σώζει ζωές. Ειδικά αν το στείλεις αντί να του στείλεις τις παρακάτω φρίκες.

Τα μηνύματα που δεν πρέπει να του στείλεις

Μπορείς να του στείλεις για να τον ρωτήσεις τι κάνει. Μπορείς να του στείλεις ένα αστείο meme ή ένα τραγούδι που άκουσες και τον σκέφτηκες. Μπορείς να του στείλεις ό,τι θες, για να είμαστε ειλικρινείς. Επειδή εσύ ελέγχεις την ζωή σου. Αλλά τα παρακάτω καλό θα ήταν να σταματήσεις να τα κάνεις…

Μηνύματα για να σε διασκεδάσει
Αν βαριέσαι και θες να μιλήσεις μαζί του, μπορείς τουλάχιστον να ξεκινήσεις έναν διάλογο. Μην περιμένεις να του στείλεις κι αυτός απλά να σε διασκεδάσει επειδή δεν έχεις τι να κάνεις με την ζωή σου αυτή τη στιγμή. Είναι αγενές.

Μηνύματα πολυβόλο
Εσύ
Αλήθεια
Δεν το βρίσκεις
Σούπερ ενοχλητικό
Να βλέπεις το κείμενο γραμμένο
Έτσι;
(Πρόσθεσε ηχητικά κι ένα ντινγκ σε κάθε γραμμή, για την φουλ ενόχληση.)

Μυνήματα χορίς ορθωγραφία
Το κινητό σου έχει spellcheck. Και το browser σου μπορεί να έχει spellcheck. Χρησιμοποίησέ το.

Μηνύματα εκθέσεις
Κοίτα, καταλαβαίνουμε ότι έχεις πολλά να του πεις, και άλλα τόσα που δεν μπορείς να πεις μέσα στο κεφάλι σου. Αλλά έχουμε και δουλειές. Και τα πολλά λόγια είναι για να λέγονται από κοντά. Συνεπώς, αντί για μια έκθεση σχετικά με το πώς πήγε η μέρα σου, στειλ’ του να βρεθείτε και να τα πείτε από κοντά.

Μηνύματα μονολεκτικά
Οκέι. Εντάξει. Καλά. Όχι. Δε ξέρω.
Αυτές είναι φράσεις που δηλώνουν πολύ ξεκάθαρα το μήνυμά τους. Αλλά όχι πλέον. Πλέον αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι τρόποι να δείξεις σε κάποιον ότι δεν θες να του μιλήσεις, και επίσης ότι ίσως θα του έσπαγες τα μούτρα αν ήταν κοντά σου.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο."

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

  • 1896 - Εντοπίζονται στο Κλόνταϊκ του Βορειοδυτικού Καναδά (ανατολικά των συνόρων με την Αλάσκα) κοιτάσματα χρυσού
    1960 - Η Κύπρος αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.
    1960 - Ο Τζόζεφ Κίτινγκερ, πέφτει με αλεξίπτωτο από τα 31.330 μέτρα, πάνω από το Νιού Μέξικο. Μέχρι το 2003, διατηρεί το παγκόσμιο ρεκόρ ύψους αλλά και ελεύθερης πτώσης, καθώς πέταξε χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτο τα πρώτα 25.700 μέτρα
    1962 - Ο μάνατζερ των Beatles, Ράιαν Έμπσταϊν, διώχνει από το συγκρότημα τον ντράμερ Πιτ Μπεστ και προσλαμβάνει στη θέση του τον Ρίγκο Σταρ. Περίπου ένα μήνα αργότερα, το συγκρότημα θα ηχογραφήσει την πρώτη του επιτυχία "Love me do".

© 2002-2018 MEDIA2DAY