ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Τι να μην κάνεις αν τον γουστάρεις

Μπορείς να του μιλήσεις, μπορείς να τον αγγίξεις, αλλά τα παρακάτω καλύτερα να μην τα κάνεις…

Τι να μην κάνεις αν τον γουστάρεις

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δείξεις σε κάποιον ότι τον γουστάρεις. Για παράδειγμα, να του το πεις ευθέως. Δυστυχώς, όμως, ζούμε σε έναν κόσμο που η νόρμα είναι να μην μιλάμε ξεκάθαρα. Άρα πρέπει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να του δείξεις το ενδιαφέρον σου. Εκτός κι αν σκέφτηκες να κάνεις τα παρακάτω, που μάλλον θα τον στείλουν όσο πιο μακριά σου γίνεται… τρέχοντας.

ΜΗΝ πας από το σπίτι του απρόσκλητη
Επειδή αυτό θα τον φρικάρει. Όχι, δεν ήσουν στην γειτονιά, και όχι, δεν είναι δικαιολογία αν έτυχε να βρεις κάτι που ξέχασε και σκέφτηκες να του το επιστρέψεις. Οι άνθρωποι παίρνουν κι ένα τηλέφωνο πρώτα.

ΜΗΝ τον κοιτάς συνεχόμενα
Επειδή θα νομίζει ότι θες να τον σκοτώσεις. Ή να του επιτεθείς εκεί, μπροστά στον κόσμο, και να τον κατασπαράξεις. Είναι σούπερ άβολο, και καλύτερα να κάνεις το κλασικό (και πάντα χαριτωμένο) “Ναι, σε κοίταγα, αλλά τώρα που γύρισες θα κατεβάσω το κεφάλι”. Μερικά πράγματα δεν χρειάζεται να αλλάξουν, επειδή λειτουργούν.

ΜΗΝ αρχίσεις να μιλάς μόνο για τα ενδιαφέροντά του
Εντάξει, αυτή είναι λίγο περίεργη συμβουλή. Επειδή, κανονικά, πρέπει να μιλάτε για πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Αλλά, για όνομα ό,τι έχεις ιερού, μην ξεκινήσεις την κουβέντα αναφέροντας κάτι που ανέβασε στο Facebook έναν μήνα πριν. Επειδή θα καταλάβει ότι τον παρακολουθείς. Το λες και λίγο τρομακτικό.

ΜΗΝ αρχίσεις να εμφανίζεσαι ξαφνικά όπου πηγαίνει
Ναι, είναι πιο εύκολο από ποτέ να ακολουθείς κυριολεκτικά κάποιον το 2018, επειδή πιθανότατα κάθε του στιγμή βρίσκεται ως story στο Instagram. Αλλά την πρώτη φορά θα είναι σύμπτωση. Την δεύτερη, διαβολική σύμπτωση. Την τρίτη, περιοριστικά μέτρα.

ΜΗΝ τον πρήξεις στα μηνύματα
Και θα σου δώσουμε ορισμό για την λέξη “πρήζω”: αν τα τελευταία τρία μηνύματα στην συνομιλία είναι δικά σου, χωρίς απάντηση, σταμάτα. Περίμενε να τα διαβάσει. Περίμενε να απαντήσει, κιόλας. Αλλά μην στέλνεις απανωτά, για κάθε πιθανό λόγο, απλά και μόνο για να του υπενθυμίζεις ότι υπάρχεις. Πρώτον, λογικά το θυμάται ήδη και από μόνος του. Δεύτερον, αν συνεχίσεις να τον βομβαρδίζεις με μηνύματα, μάλλον θα θέλει σύντομα να σε ξεχάσει.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Τα λεφτά θα σου αγοράσουν ένα σκύλο, αλλά όχι το κούνημα της ουράς του."

Josh Billings, 1818-1885, Αμερικανός χιουμορίστας

  • 1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Πραγματοποιείται η αποτυχημένη απόβαση της Διέππης στη Γαλλία από Καναδικές δυνάμεις
    1953 - Η CIA βοηθά στην ανατροπή της κυβέρνησης του Μοχάμεντ Μοσαντέκ στο Ιράν και την επάνοδο του Σάχη Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί
    1960 - Με το σοβιετικό δορυφόρο "Σπούτνικ 5" εκτοξεύονται στο διάστημα και οι σκυλίτσες Στρέλκα και Μπέλκα
    1974 - Ένα μήνα μετά τη τουρκική εισβολή στην Κύπρο, δολοφονείται στη Λευκωσία ο Αμερικανός πρεσβευτής στη Κύπρο Ρότζερ Ντέϊβις
    1991 - Ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης στη Σοβιετική Ένωση πραγματοποιούν πραξικόπημα κατά του Προέδρου Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, που τελικά κατέρρευσε σε τρεις μέρες

© 2002-2018 MEDIA2DAY