ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Πέντε φορές που το σεξ ξεκίνησε μία... αίρεση

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος προκειμένου να συνευρεθεί με το αντίθετο φύλο;

Πέντε φορές που το σεξ ξεκίνησε μία... αίρεση

Οι θρησκείες δεν θεωρούνται άδικα όργανο χειραγώγησης μαζών. Ομαδικές αυτοκτονίες, λατρεία προς το όργανο του Ρασπούτιν ή προς την παντόφλα του Παΐσιου είναι μερικά παραδείγματα της ανθρώπινης ευπιστίας. Και εντάξει, η παντόφλα δεν έβλαψε πρακτικά κανέναν. Οι παρακάτω θρησκείες/αιρέσεις ιδρύθηκαν αποκλειστικά για λόγους λαγνείας.

Ξεκινάμε χαλαρά με τον Goel Ratzon
Πέρασε μία δεκαετία από τότε που ο Goel Ratzon παντρεύτηκε τη γυναίκα του, μέχρι να αποφασίσει ότι ήθελε να μοιραστεί τη ζωή του με ακόμη μία. Κι όμως, κατάφερε να κρατήσει και τις δύο. Μετά από ακόμα μία δεκαετία ο Goel αποφάσισε ότι οι δύο σύζυγοι του δεν αρκούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες του. Έτσι, το 1991 παντρεύτηκε άλλη μία. Ο εθισμός του στο γυναικείο φύλο όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Σύντομα, ο Goel έπεισε άλλες 19 γυναίκες να τον παντρευτούν, φτάνοντας αισίως τις 22.  Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι 23 αυτοί άνθρωπο συγκατοικούσαν, και οι γυναίκες του Ratzor ανταγωνίζονταν για το ποια θα καθαρίσει το σπίτι ή θα μαγειρέψει για τον Ratzor. Το έπαθλο ήταν μία βραδιά αχαλίνωτου πάθους με τον Ratzor. Εύλογα, θα απορήσεις πώς κατάφερνε να τις πείσει να παραδώσουν ψυχή και σώμα· τις είχε πείσει ότι έχει θεραπευτικές δυνάμεις και μπορεί να κάνει μάγια.

Μία από αυτές μάλιστα είχε ένα τατού στο δεξί της χέρι το πρόσωπο του Ratzor, το οποίο το ζώνουν φίδια-ίσως πρόκειται για αλληγορία των υπόλοιπων συζύγων του.

Σίγουρα δεν είχε πείσει πολλούς, αλλά στον εικοσαμελή μικρόκοσμο του ήταν ένας μικρός θεούλης.

Ακολουθεί ο Lee Thompson
Η σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του καθηγητή φιλοσοφίας John Norman, με τίτλο «Το χρονικό του Gor» περιγράφουν έναν πλανήτη όπου οι άνθρωποι δείχνουν υποταγή σε μία ομάδα εξωγήινων ιερέων οι οποίοι τους απήγαγαν από τη γη. Κι όμως, χιλιάδες άνθρωποι πήραν στα σοβαρά το περιεχόμενο του βιβλίου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τη δική τους Γκοριανή κοινωνία.

Τα περισσότερα βιβλία της σειράς αφηγείται ο πρωταγωνιστής, Tarl Chabot, ο οποίος είναι επίσης καθηγητής και σαδομαζοχιστής. Στις έξι από τις 27 νουβέλες αφηγήτριες είναι οι σκλάβες οι οποίες υψώνουν ανάστημα απέναντι στους εξωγήινους απαγωγούς τους. Το παράξενο είναι ότι στο βιβλίο οι σκλάβες απολαμβάνουν τη θέση τους δίπλα στον άντρα, σαν βοηθητικό του εργαλείο. Αυτή η ιδέα ήταν ο λόγος που δημιουργήθηκε η Γκοριανή κοινωνία.

Ο Lee Thompson ήταν ένας από τους ηγέτες όλης αυτής της μπερδεμένης φάσης και ο μόνος που μπορούσαν να δεχτούν ως αρχηγό τους τα υπόλοιπα μέλη. Παρ’ όλο που δεν αναφερόταν στο βιβλίο, μπορούσες να τον πετύχεις σε μία πόλη στο Teesside του Λονδίνου, να βγάζει βόλτα τα σκυλιά γυναίκες με λουρί. Έγινε διάσημος (στις αρχές κυρίως) επειδή αντάλλαζε υπηρεσίες των σκλάβων του με παραπάνω ώρες στο τοπικό internet café για να παίξει WOW.

Και μία γυναίκα
Ακολουθώντας την προ 5200 χρόνων παράδοση της Αιγύπτου, η Mary Ellen Tracy ίδρυσε την Εκκλησία της Ύψιστης Θεάς, όπου φυσικά τον ρόλο της αντίστοιχης Πυθίας έπαιζε η ίδια. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη και ο άντρας της δέχτηκαν επισκέψεις από τον Θεό ο οποίος τους είπε ότι η Mary πρέπει να συνευρεθεί με τουλάχιστον χίλιους άντρες. Προφανώς, το ζευγάρι δέχτηκε, αφού κανείς δεν θέλει να τα βάλει με τον Θεό.

Στο σπίτι τους βρίσκονταν καθημερινώς περίπου δύο χιλιάδες άτομα και έπαιρναν μέρος σε σεξουαλικές τελετουργίες ώστε να συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους. Όπου τελετουργίες βάλε πληρωμένο σεξ με την Mary.

Τελικά η αστυνομία έβαλε τέλος σε αυτήν την αίρεση επειδή ανακάλυψε ότι οι δωρεές γίνονταν με τελικό σκοπό το σεξ.

Πάμε λίγο πιο ανατολικά
O Seok ήταν περίπου ότι ο Λούθηρος για τον Καθολικισμό, αφού τα «έσπασε» με την Εκκλησία της Κορέας, γνωστή ως The Moonies, ίδρυσε τη δική του. Οι προαναφερόμενοι πίστευαν ότι ο ηγέτης τους Sun Myung Moon είναι ο Μεσσίας και ότι όταν ο γιος του Heung Jin Nim βρήκε τραγικό θάνατο σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 80, η ψυχή του μετενσακώρθηκε στον Black Heung Jin Nim, έναν μεσήλικα Νιγηριανό.

Ο Seok ξεκίνησε τη δική του εκκλησία με το όνομα Ιησούς, το Πρωινό Άστρο, Jesus Morning Star, ώστε να έχει τα ίδια αρχικά με το δικό του όνομα. Έκλεψε τα πάντα από τους Moonies, εκτός από τρεις πυλώνες που άλλαξε –προφανώς- ο ίδιος.

1.       Ο Seok ήταν ο Μεσσίας, όχι φυσικά ο Moon.

2.       Το προπατορικό αμάρτημα μπορούσε να σβηστεί μόνο εάν άφηνες τον Σωτήρα να μπει στην καρδιά σου και στο σώμα σου.

3.       Ο Σωτήρας ήταν το πέος του Seok.

Κλείνουμε με τη Διεθνή Οικογένεια
Μία περίεργη σύμπραξη έρχεται να λάβει χώρα σε αυτήν την νέα θρησκεία. Μία χριστιανική λατρεία προκύπτει από το κίνημα των Hippies. Τεράστιες ομάδες χίππηδων περιπλανιόνταν στη χώρα προσπαθώντας να «στρατολογήσουν» κόσμο με όπλο το σεξ.

Οι γυναίκες έβγαιναν έξω και προσπαθούσαν να σαγηνεύσουν άντρες με το σεξ, με απώτερο σκοπό να πάνε στην εκκλησία μαζί τους. Το ακόμα πιο παράξενο στοιχείο αυτής της θλιβερής αίρεσης ήταν η προτροπή στα μέλη τους να σκέφτονται κατά τη διάρκεια της πράξης, ότι κάνουν έρωτα με τον ίδιο τον Χριστό.

Κι αν νομίζεις ότι μόνο οι γυναίκες κλήθηκαν να φαντασιώνονται τον Χριστό, κάνεις λάθος. Παρομοίως οι άντρες έπρεπε να φαντασιώνονται ότι είναι γυναίκες και κάνουν έρωτα με τον Χριστό, ενώ έκαναν έρωτα με τις συζύγους τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ο ιδεαλιστής περπατά στις μύτες των ποδιών του, ο υλιστής στις φτέρνες του."

Malcolm de Chazal, Φιλόσοφος

  • 480 π.Χ. – Ναυμαχία του Αρτεμισίου: Ο ενωμένος ελληνικός στόλος υπό το Σπαρτιάτη ναύαρχο Ευρυβιάδη εξαναγκάζει σε υποχώρηση τον περσικό στόλο στο ακρωτήριο Αρτεμίσιο της Βόρειας Εύβοιας.
    1933 - Στην Ινδία αποφυλακίζεται κάτισχνος μετά από 8 ημέρες απεργίας πείνας ο Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος είχε ξεκινήσει την απεργία, διαμαρτυρόμενος για τη νέα σύλληψή του από τις βρετανικές αρχές.
    1939 - Υπογραφή Συμφώνου μη Επίθεσης μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY