ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Αυτή η κάμερα θα φορεθεί σε πολλά πέη φέτος

Ένα νέο sex gadget υπόσχεται να δώσει νέα οπτική στα amateur home videos. Το όνομα αυτού; Cock Cam.

Αυτή η κάμερα θα φορεθεί σε πολλά πέη φέτος

Ο άνθρωπος έχει καταφέρει πολλά πράγματα στο κομμάτι της τεχνολογίας τις τελευταίες δεκαετίες: στείλαμε ρομπότ στον Άρη, γιατρέψαμε ανίατες ασθένειες, βρήκαμε θεραπεία για το AIDS και προσφάτως, φτιάξαμε την πρώτη κάμερα για πέη.

Ναι, δεν κάνουμε πλάκα, επιτέλους ένα μεγάλο κενό στην αγορά καλύφθηκε επιτέλους από μια κάμερα σιλικόνης η οποία εφαρμόζει άψογα πάνω στο πέος μέσω ενός δαχτυλιδιού και συλλέγει υλικό σε HD μέχρι 90 λεπτά, ενώ μέσω Wi-fi μεταδίδει δεδομένα σε ειδική εφαρμογή για το smartphone.

Αν ακόμα σπάτε το κεφάλι σας να καταλάβετε πώς διάολο μπορεί να δουλέψει αυτό, σας προτείνουμε να θυμηθείτε αυτό εδώ το viral βίντεο με τον σκυλάκο που φορά μια Go Pro κάμερα στο κολάρο του και τρέχει όλο χαρά προς τον ωκεανό:Τώρα αντικαταστήστε στο βίντεο την εικόνα του σκύλου με ένα πέος, την Go Pro με ένα δαχτυλίδι πέους και έχετε μια πλήρη εικόνα για το νέο αυτό σεξο-gadget του μέλλοντος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, υπάρχει και βίντεο από την εταιρεία:Καθώς και βίντεο από τύπο που έκανε ελεύθερη πτώση φορώντας το (αυστηρώς ακατάλληλο για γραφείο και ανηλίκους):THE COCK CAM / BASEJUMPER - @thisishudson from Googsi Creative on Vimeo.Αν ψηθήκατε, όχι για εσάς, για κάποιον φίλο, κοστίζει 160 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

Jacques Deval, Γάλλος συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
    2005 - Η ελληνική συμμετοχή κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
    2006 - Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου

© 2002-2019 MEDIA2DAY