ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Χουχουλιάρικες χειμερινές στάσεις

Θέλεις να κάνεις σεξ, αλλά είναι το κρύο τσουχτερό και να το αντέξεις δεν μπορείς; Έχουμε έξι στάσεις για την περίπτωσή σου.

Χουχουλιάρικες χειμερινές στάσεις

Στην Ελλάδα ο καιρός έχει έντονη προσωπικότητα. Είναι ή του ύψους ή του βάθους. Το καλοκαίρι βγάζεις την μπέμπελη και χρειάζεσαι κλιματιστικό, το χειμώνα κυκλοφορείς παντού με την ηλεκτρική σου κουβέρτα. Και μέσα σε όλο αυτό το ντελίριο θερμότητας, θέλεις να κάνεις και σεξ. Για τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε προτείνει κάποιες δροσερές στάσεις που σας έκαναν να ιδρώσετε λίγο λιγότερο. Τι γίνεται όμως το χειμώνα; Επειδή δεν θέλουμε να πλευριτωθείτε, ιδού.

ΚαρεκλώτοΟ αληθινός οδηγός επιβίωσης λέει ότι αν βρίσκεσαι κάπου όπου κάνει πολύ κρύο, πρέπει να αγκαλιαστείς με τον συνοδοιπόρο σου για να ζεσταθείτε. Έτσι λοιπόν και σε αυτήν την στάση, θα κάτσει ο σύντροφος στην καρέκλα, πασάς, η σύντροφος θα ανέβει από πάνω και θα αντιμετωπίσετε αγκαλιά τα ψυχρά κύματα αέρα. Pro tip: Γίνεται και καλή τριβή της κλειτορίδας σε τούτη δω τη στάση.

Την ανάποδη καουμπόισσαΑγαπάμε αυτήν τη στάση και ψάχνουμε αφορμές να την προτείνουμε. Την λες και παντός καιρού με κάποιες μικρές αλλαγές. Γιατί όμως είναι ιδανική για τον χειμώνα; Γιατί η γυναίκα η οποία βρίσκεται από πάνω, κάνοντας την κίνηση που πρέπει ασκείται, άρα και ζεσταίνεται. Ο άνδρας που βρίσκεται από κάτω, ζεσταίνεται και από την γυναίκα που τον σκεπάζει και από τη θερμότητα που εκπέμπει. Την προτείνουμε και σε περιπτώσεις γρίπης, καθώς αποφεύγεται η μετάδοση της.

Μετατροπή της «Η γυναίκα από πάνω»Ο άνδρας ακουμπάει τον τοίχο. Προσοχή: Φροντίστε να υπάρχει κάποιο μαξιλάρι στον τοίχο γιατί αλλιώς θα παγώσετε. Η γυναίκα κάθεται από πάνω του και μπλέκει τα πόδια τριγύρω του. Φτιάξτε την γωνία στις μοίρες που σας βολεύει. Η στάση είναι ιδανική για το κρύο καθώς προσφέρει τριβή σε όλο το σώμα (άρα και θερμότητα), αλλά κυρίως προσφέρει τριβή εκεί που χρειάζεται: στην κλειτορίδα.

Τετ-α-τετΒουτάτε κάτω από το πάπλωμα σαν άλλοι χειμερινοί κολυμβητές, αγκαλιάζεστε και έρχεστε σε επαφή. Θα είναι λίγο δύσκολη η διείσδυση, αλλά μόλις ξεκινήσει η πράξη όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Είναι τέλεια για το χειμώνα γιατί στην πράξη είναι αληθινό χουχούλιασμα αλλά με διείσδυση.

Στα οκτώΕίναι η στάση όπου η γυναίκα είναι στα τέσσερα, αλλά με την παραλλαγή ότι ο άνδρας έρχεται πιο κοντά της και όντας κι αυτός από πάνω της και στα τέσσερα διεισδύει. Φτιάξτε τα σώματα σας όπως σας βολεύει και αφήστε τα σώματα σας να σας ζεστάνουν.

Ο άνδρας από πάνωΓια άλλη μια φορά, προτείνουμε μία στάση όπου η γυναίκα απαραιτήτως πρέπει να αγκαλιάσει με τα πόδια της τη μέση του άνδρα. Αυτή η στάση είναι η ιδανική στάση για το χειμώνα γιατί 1. Είστε αρκετά κοντά ο ένας στον άλλο και 2. Μπορείτε να ρίξετε μία κουβέρτα από πάνω σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY