ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Τι θα πει milf;

Μήπως σας έχουν αποκαλέσει ποτέ μιλφ; Μιλφάκι; Τη γυναίκα σας;

Τι θα πει milf;

Στο πολυσύχναστο διαδίκτυο με τον πολυάσχολο κόσμο υπάρχει μία συντομογραφία για τις περισσότερες καθημερινές εκφράσεις. Έχει καταντήτσει κουραστικό, κάθε λίγο εμφανίζεται ένα καινούριο ακρωνύμιο. Lol, rofl, afk, af, brb, bae, dm, είναι μερικά από τα παραδείγματα. Επειδή "ίντερνετ", προφανώς υπάρχουν και αυτά που χαρακτηρίζουν τις γυναίκες.

Πριν προχωρήσουμε στον ορισμό, θέλουμε να κάνεις το εξής: Αν είσαι άντρας, σε καλούμε να ανατρέξεις στα νιάτα σου και να θυμηθείς εκείνη τη θεία εξ’ αγχιστείας ή τη μαμά του κολλητού σου. Τι αισθήματα σου προκαλούσε, τι ήθελες να κάνεις όταν έμπαινες για μπάνιο; Γιατί σου προκαλούσε αυτό το ξεσήκωμα; Ήταν λάθος ή σωστό; Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία σύγχρονη απόδοση του Οιδιπόδειου συμπλέγματος. Ο άνθρωπος πλέον είναι εξελιγμένος, δεν θέλει να συνευρεθεί ερωτικά με τη μητέρα του, αλλά τον ελκύει το αρχέτυπο της μητέρας.

Milf, λοιπόν, είναι αυτή η θεία. Αυτή η γυναίκα άνω των 35, με την τακτοποιημένη ζωή, το τακτοποιημένο σπίτι, το αστείρευτο μητρικό ένστικτο που την κάνει τόσο γενναιόδωρη και αυτές τις καλοσχηματισμένες καμπύλες. Momma I Would Love to Fuck, σε ευγενική μετάφραση, η μητέρα που θα πήγαινα μαζί της. Ο όρος είναι πλέον τόσο διαδεδομένος, που έχει ελληνοποιηθεί  και η χρήση του υποκοριστικού του, «μιλφάκι», έχει γίνει πιο διαδεδομένη από την ίδια την λέξη.

Η λέξη αυτή, έχει αρχίσει να παίζει στις οθόνες μας από την δεκαετία των 00s και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης σε πολλές διαδικτυακές διαφωνίες. Δεν θα πρέπει να συγχέεται με την λέξη cougar, η οποία είναι επίσης μεγάλης ηλικίας (άνω των 40), αλλά έχει το στοιχείο της σύγχρονης γυναίκας, της δυναμικής που θα κυνηγήσει αυτή τον άντρα. Πλέον η έννοια milf δεν αφορά μόνο μητέρες, αλλά γενικά γυναίκες με τα χαρακτηριστικά που δόθηκαν στον ορισμό.

Ας προχωρήσουμε στην οπτική κατανόηση της λέξης μιλφ. Γυναίκες της εγχώριας showbiz που θα μπορούσαν να θεωρηθούν milf είναι:

Ελένη Μενεγάκη: Θεωρούνταν καλλονή από όταν πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες μας, ως σύντροφος του Κώστα στο «Πάτερ Ημών». Τώρα, 24 χρόνια μετά, η Ελένη Μενεγάκη εξακολουθεί να έχει αυτό το αφελές σεξ απίλ, ως μιλφ πια.Ελένη Πετρουλάκη: Πάντα υπήρχε μια θέση στην καρδιά του εκλεκτικού Έλληνα για την Πετρουλάκη. Γιατί όχι και τώρα, που εξακολουθεί να έχει 7% λίπος και καμπύλες που θα ζήλευε η Κιμ.Μαρία Μπακοδήμου: Το χιούμορ είναι σέξι και η Μπακοδήμου, εκτός από χιούμορ διαθέτει ένα καλοδιατηρημένο χυμώδες σώμα και το χαμόγελο της μητέρας που δεν νευρίασε με το βάζο που έσπασες. Πού είσαι Φρόιντ να καμαρώσεις.Παναγιώτα Βλαντή: Δεν θα μπορούσε να λείπει από η κάτοχος του τιτλου «Πιο ωραία γυναίκα της 20ετίας» του Μέγκα. Όχι σαν Σιλβή, εκεί είναι Cougar. Σαν Μαργαρίτα, από το Μ+Μ.

Αφήσαμε για το τέλος το απαύγασμα, την κρεμ ντε λα κρεμ, την πεμπτουσία των Milfs. Την Τζένη Μπότση. Τζενάκι, θα ζεις μια ζωή στις καρδιές των Ελλήνων. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανεκτικότητα είτε είναι καλή για όλους είτε δεν είναι καλή για κανέναν."

Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2019 MEDIA2DAY