ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Κολπικά αέρια: Από τι προκαλούνται;

Δεν ήταν τρίξιμο του στρώματος, αλλά δεν ήταν ούτε και κάποια λειτουργία του εντέρου. Αλλά ήταν πολύ αμήχανο και αναρωτιέσαι γιατί.

Κολπικά αέρια: Από τι προκαλούνται;

Το δεύτερο πιο ντροπιαστικό πράγμα που μπορεί να σου συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ, ίσως είναι τα κολπικά αέρια. Το πρόβλημα δεν είναι ο ήχος, αλλά ότι σπάνια ο σύντροφος πείθεται για την προέλευση αυτού του ήχου. Επισημαίνεις ότι είναι κάτι το οποίο ενίοτε ακούγεται κατά τη διάρκεια της πράξης, αλλά επειδή δεν γνωρίζεις η ίδια γιατί ακριβώς συμβαίνει, δεν γίνεσαι και πολύ πειστική. Μετά από όλα αυτό το αλισβερίσι αμηχανίας, η σεξουαλική διάθεση έχει ψιλο-καταστραφεί και σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μην του απαντήσεις σε μήνυμα ποτέ ξανά.

Επειδή όμως είναι κρίμα να καταστρέψεις μία σχέση ή το ξεκίνημα μίας σχέσης για αερολογίες, πρέπει να γνωρίζεις γιατί συμβαίνει αυτό. Αν θέλεις να το παίξεις άνετη και ωραία, μπορείς να απαντήσεις ότι αυτό συμβαίνει επειδή «Η αναγκαστική εμφύσηση αέρα στην κολπική κοιλότητα μπορεί να προκαλέσει την απότομη αποβολή του». Αν θέλεις όντως να καταλάβει, μπορείς να εντοπίσεις έναν από τους παρακάτω λόγους.

Πώς προκαλείται η αναγκαστική εμφύσηση αέρα;

-          Αν ο σύντροφός σου αρέσκεται κατά τη διάρκεια του σεξ να μπαίνει μέσα και έπειτα να βγαίνει εντελώς, είναι πιο πιθανό να προκληθεί ο ντροπιαστικός ήχος. Η ώθηση του πέους στον κόλπο με αυτόν τον τρόπο, συνοδεύεται και από αέρα, ο οποίος έχει την ανάγκη να βγει. Μπορείς να δοκιμάσεις είτε αρκετό λιπαντικό, είτε πιο αργή διείσδυση.

-          Αν προτιμάτε τις στάσεις βαθιάς διείσδυσης. Παραδείγματος χάριν τη στάση “στα τέσσερα”. Σε αυτήν τη στάση είναι πιο πιθανό ο σύντροφος να θελήσει να κάνει και την παραπάνω κίνηση. Σε καμία περίπτωση δεν σας αποτρέπουμε από το να δοκιμάζετε τις στάσεις που επιτρέπουν τη βαθιά διείσδυση.

-          Αν δεν χρησιμοποιείτε λιπαντικό. Η χρήση λιπαντικού βοηθά στην αποτροπή ανεπιθύμητων αερίων. Συνήθως, τα τοιχώματα του κόλπου συστέλλονται και διαστέλλονται, κατά τη διάρκεια του σεξ, γι’ αυτόν τον λόγο προκαλούνται και αυτοί οι ήχοι. Αν χρησιμοποιείτε λιπαντικό η διείσδυση θα γίνει αθόρυβη, καθώς το λιπαντικό θα αποτρέψει την υπερβολική μεταφορά αέρα κατά την διαστολή.

-          Αν κάνετε γρήγορο σεξ. Αν σας αρέσει να επιδίδεστε στο αγαπημένο σας σπορ σαν κουνέλια, πρέπει να συμβιβαστείτε ότι τα κολπικά αέρια θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας πράξη. Η συστολή και διαστολή του κόλπου σε συνδυασμό με τον αέρα που προκαλείται με την γρήγορη διείσδυση είναι ό,τι η φασολάδα για το έντερο.

-          Αν αλλάζετε συνέχεια στάσεις. Σκεφτείτε πόση ποσότητα αέρα μπορεί να μπει στη μήτρα από τη συχνή αλλαγή στάσεων. Αν είστε σε μία στάση Α και μεταφερθείτε σε μία στάση Β, ίσως αλλάξει η φορά της λεκάνης, συσταλεί εντελώς η μήτρα σας και «στεγνώσετε», όταν ο σύντροφος σας προσπαθήσει να ξαναμπεί, πιθανώς να έχει μπει αέρας και σε συνδυασμό με την αναγκαστική διαστολή θα αναγκαστεί να βγει έξω.


Γενικά, η κυριότερη αιτία πρόκλησης τέτοιων αερίων είναι η απότομη συστολή και διαστολή. Όταν νιώθετε ότι συμβαίνει αυτό, προσπαθήστε να πάτε πιο αργά. Αν πάλι έχετε εξοικειωθεί με αυτούς τους ήχους, αδιαφορήστε εντελώς γι’ αυτήν την παράγραφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Μια ιδέα δεν είναι υπεύθυνη για τους ανθρώπους που πιστεύουν σ’ αυτήν."

Don Marquis, 1878-1937, Αμερικανός ποιητής & αρθρογράφος

 • 705 - Εκθρόνιση του αυτοκράτορα Τιβέριου Β΄ από τον Ιουστινιανό Β΄ τον Ρινότμητο
  1821 - Άλωση της Ακρόπολης των Αθηνών από τον Οδυσσέα Ανδρούτσο
  1823 - Μάχη του Καρπενησίου κατά την Ελληνική Επανάσταση.
  1866 - Συνέρχεται στα Σφακιά Γενική Συνέλευση των Κρητών και κηρύσσει την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, ξεκινώντας τη Μεγάλη Κρητική Επανάσταση
  1908 - Κατασκευάζεται το πρώτο στρατιωτικό αεροπλάνο στις ΗΠΑ
  1911 - Ιταλός σερβιτόρος κλέβει τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μόνα Λίζα από το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
  1915 - Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος)
  1926 - Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.
  1991 - Η Λεττονία κηρύσσει την ανεξαρτησία της

© 2002-2019 MEDIA2DAY