ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Γιατί νιώθω την ανάγκη να ουρήσω κατά τη διάρκεια του σεξ;

Έχει συμβεί σε όλες, είναι απολύτως φυσιολογικό και μπορεί να συμβεί για τρεις διαφορετικούς λόγους.

Γιατί νιώθω την ανάγκη να ουρήσω κατά τη διάρκεια του σεξ;

Κάποια πράγματα συμβαίνουν στο λάθος τόπο, τη λάθος στιγμή.

Συμβαίνουν συχνά στην καθημερινότητα μας. Στο σούπερ μάρκετ όταν έχει ουρά πίσω σου και εσένα σου πέφτουν τα ρέστα που σου δίνει η ταμίας, στην προσπάθεια σου να ανοίξεις μια σακούλα. Από το νευρικό γέλιο που μπορεί να σε πιάσει σε ένα τσακωμό μέχρι τη φαγούρα που προκαλεί το σουτιέν κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης.

Αλλά το χειρότερο απ’ όλα είναι η ανάγκη να ουρήσεις. Το οποίο μπορεί να συμβεί σε πολύ λάθος μέρη. Στην ουρά του μπαρ σε μία μεγάλη συναυλία, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνέντευξης και ακόμα συχνότερα, κατά τη διάρκεια του σεξ, ένα “γιατί” αιωρείται στην ατμόσφαιρα και το μυαλό σου μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο σε αυτό.

Τι συμβαίνει πραγματικά; Χρειάζομαι όντως να πάω τουαλέτα;

Εξαρτάται. Μπορεί όντως η κύστη σου να έχει γεμίσει και όντως να χρειάζεται να πας για πιπί. Αν όμως, πας τουαλέτα και δεν καταθέσεις την συνηθισμένη ποσότητα ούρων, είναι πιθανό να νομίζεις ότι το θες.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Καταστρέφει την ερωτική διάθεση.

Είναι λογικό να μην νιώθεις Εμμανουέλα όταν η κύστη σου πιστεύεις ότι θα σε προδώσει, δεν υπάρχει σε καμία αισθησιακή ταινία σκηνή όπου η πρωταγωνίστρια τρέχει στο μπάνιο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι ότι αυτή η αίσθηση προκαλείται από νευρικότητα. Σκέψου όλες εκείνες τις φορές που ένιωθες την ανάγκη να πας τουαλέτα κατά τη διάρκεια ενός θρίλερ, αν ήταν πάνω από τρεις, τότε αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα, είναι καθαρά ψυχολογικό.
Αν πάλι δεν είσαι αγχώδης, υπάρχει κι άλλη εξήγηση.

Ανατομικά, η κύστη είναι ακριβώς πίσω από την μητρική κοιλότητα. Κατά τη διάρκεια του σεξ, το πέος μπορεί να πιέσει, μέσω της μήτρας, την κύστη. Εντάξει, καταλαβαίνουμε, δεν ακούγεται πολύ σέξι, αλλά έτσι είναι. Επομένως, αν αυτό συμβαίνει στη συχνότητα που επαναλαμβάνεται η διείσδυση, η ανάγκη για ούρηση μπορεί να μην είναι απλά στο μυαλό.

Σοβαρά τώρα; Ποιες στάσεις το κάνουν χειρότερο;

Αν θες να αποφύγεις την ανάγκη για πιπί, έχουμε κακά νέα για το σύντροφό σου, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από το doggy style. Ξέρουμε, αρέσει πολύ και στους δυο σας, λόγω της βαθιάς διείσδυσης, αλλά όλα τα ωραία στη ζωή ή απαγορεύονται ή είναι ανθυγιεινά ή στην περίπτωση μας σου προκαλούν κατούρημα.

Τι γίνεται αν φοβάσαι ότι θα “τα κάνεις πάνω σου”;

Σε αυτήν την περίπτωση σου έχω καλά νέα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο σύντροφός σου να έχει πετύχει το σημείο G. Τότε ξεκινά η φάση της γυναικείας εκσπερμάτισης ή αλλιώς “squirting”. Ναι, υπάρχουν κάποια ούρα εκεί μέσα, αλλά είναι φυσιολογικό.
Καλά όλα αυτά, αλλά ανησυχώ πολύ ότι θα ουρήσω κατά τη διάρκεια του σεξ.
Ηρέμησε. Αν δεν έχεις πρόβλημα ακράτειας, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια του σεξ. Αν συμβαίνει συχνά, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα πριν, αλλά θυμήσου να τη χρησιμοποιήσεις και μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY