ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Ξυπνάω τον αισθησιασμό, βελτιώνω την Ερωτική Επικοινωνία

Tι μπλοκάρει την ερωτική επικοινωνία; Ποια σεξουαλικά προβλήματα μπλοκάρουν την ερωτική επαφή;

Ξυπνάω τον αισθησιασμό, βελτιώνω την Ερωτική Επικοινωνία

Πολλοί άντρες παραπονιούνται ότι οι γυναίκες δεν είναι άνετες κατά τη σεξουαλική επαφή, έχουν ταμπού, δεν επιζητούν το σεξ ή αποφεύγουν ακόμα και τη σωματική επαφή γιατί έχουν “πονοκέφαλο”. Οι γυναίκες επιφορτωμένες με τόσες ευθύνες και ρόλους στην εργασία, στη σχέση, στην οικογένεια, στο γάμο και με τα παιδιά συχνά ξεχνάνε ή βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ερωτική επικοινωνία με το σύντροφο, τον αισθησιασμό τους ή ακόμα και τη σεξουαλική επαφή που πολλές φορές είναι απλώς διεκπεραιωτική. Η απόλαυση, το ξύπνημα των αισθήσεων, η συναισθηματική επαφή, η ένωση, συχνά δεν έχουν χώρο στην επικοινωνία στο ζευγάρι.

 Το σεμινάριο "Bελτιώνοντας την Ερωτική Επικοινωνία", ένα σεμινάριο μόνο για γυναίκες με την Άννα Πετράκη Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια, ειδικευμένη σε θέματα Σεξουαλικής Υγείας, θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της ερωτικής επικοινωνίας, στο ξύπνημα της σεξουαλικότητας και την αφύπνιση του ερωτισμού και αισθησιασμού στη γυναίκα που πολλές φορές “κοιμάται”. Θα υπάρξει μια διερεύνηση και πρόσκληση της Ερωτικής Επικοινωνίας σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και απόλαυσης:

*Πόσο ανοικτές είναι οι γυναίκες να επικοινωνήσουν ερωτικά με το σύντροφό τους, ή να καλέσουν έναν ερωτικό σύντροφο κοντά τους; 

*Πόσο χαλαρές είναι κατά τη σεξουαλική επαφή, στην ανταλλαγή ερωτικών συναισθημάτων και πώς θα έρθουν σε επαφή σωματικά και ψυχικά με το σύντροφό τους;

*Ποιοι είναι οι εχθροί της Ερωτικής Επικοινωνίας; Ποιοι είναι οι σύμμαχοι της;

*Πόσο μπορούν να απολαύσουν μια ερωτική επαφή, μια ερωτική σχέση, πόσο ανοιχτές είναι να δώσουν και να δοθούν, να αφεθούν, να παραδοθούν στον άντρα;

*Tι μπλοκάρει την ερωτική επικοινωνία; Ποια σεξουαλικά προβλήματα μπλοκάρουν την ερωτική επαφή;

*Μπορείτε να συνεπάρετε τον σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή; Μπορείτε να ανεβάσετε την ερωτική σας επιθυμία, τον αισθησιασμό σας και την απόλαυση στο σεξ;

Ένα βιωματικό σεμινάριο για να ανακαλύψετε τη λειτουργία σας και τη «λειτουργικότητά» σας μέσα στην ερωτική σχέση, μια ευκαιρία να τονώσετε την θηλυκότητά σας και τον ερωτισμό σας.

Ένα σεμινάριο για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή με συζήτηση, βιωματικές ασκήσεις, βιοενεργειακές ασκήσεις, ασκήσεις πυελικού εδάφους, αναπνοές που σκοπό έχουν να αφεθείτε στην ερωτική επαφή και να «ανοίξετε» την επικοινωνία και το  σχετίζεσθαι με το άλλο φύλο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Για να δρέψεις την πραγματικότητα, ό,τι απλά ονειρεύεσαι, ζήσε με έναν παιδιάστικο, στοχαστικό και ανέμελο τρόπο στο δάσος της μοναξιάς."

Jack Kerouac, 1922-1969, Αμερικανός συγγραφέας

 • 1864 - Ιδρύεται ο Ερυθρός Σταυρός.
  1940 - Μετά το τορπιλλισμό του Έλλη και της έντασης των ελληνοϊταλικών σχέσεων η Μεγάλη Βρετανία ανακοινώνει ότι οι ναυτικές και αεροπορικές της δυνάμεις θα ενισχύσουν την Ελλάδα εάν τυχόν υποστεί επίθεση.
  1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Βραζιλία κηρύσσει πόλεμο στις δυνάμεις του Άξονα, (Γερμανία και Ιταλία όχι όμως Ιαπωνία).
  1962 - Το πρώτο στον κόσμο πλοίο που κινείται με πυρηνική ενέργεια, το The Savannah, ολοκληρώνει το παρθενικό του ταξίδι.
  1975 - Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του Προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ.
  1989 - Ανακαλύπτεται ο πρώτος ολοκληρωμένος δακτύλιος γύρω από τον Ποσειδώνα.
  2004 - Άγνωστοι εισβάλλουν στο Μουσείο του Όσλο και αφαιρούν δύο πίνακες του Έντβαρτ Μουνκ, ανάμεσά τους την πασίγνωστη «Κραυγή».

© 2002-2019 MEDIA2DAY