ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Τι να περιμένεις από σχέση με έναν μικρότερο

Είναι δελεαστική η σχέση με έναν μικρότερο. Οι μικρότεροι άντρες είναι μεσ’ την ενέργεια, έχουν όρεξη για περισσότερη όρεξη για ζωή… και κυρίως για σεξ.

Τι να περιμένεις από σχέση με έναν μικρότερο

Ώστε σκέφτεσαι να ενδώσεις σε ένα νεαρό και γοητευτικό άντρα. Και καλά κάνεις. Δεν είναι πια τόσο μεγάλο ταμπού το να βγαίνει μία γυναίκα με κάποιον που είναι 5 ή 10 χρόνια μικρότερος. Ναι, οι φίλοι σου θα σε κοροϊδέψουν στην αρχή, αλλά σύντομα –ελπίζουμε- θα συνηθίσουν. Το πρόβλημα είναι αν θα συνηθίσεις εσύ. Και για να το μάθεις, πρέπει να ξέρεις και τι να περιμένεις.

Θα σε εκπλήξει

Θα υπάρξουν πολλές φάσεις στη σχέση οι οποίες θα σε εκπλήξουν. Στην αρχή υπάρχει το ενδεχόμενο να μπεις σε αυτή τη σχέση με σκοπό να περάσεις καλά, μα οι έρευνες έχουν διαφορετική άποψη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσετε περισσότερα από δύο χρόνια μαζί.

Θα έχει περισσότερη ενέργεια

Αν και εξυπακούεται, οφείλουμε να το αναφέρουμε. Η τεστοστερόνη παράγεται ακόμη σε μεγαλύτερο βαθμό, και περισσότερη τεστοστερόνη ισούται με περισσότερη ενέργεια. Μπορείς δηλαδή να τον αγγαρεύεις χωρίς τύψεις. Τέλειο;

Θα έχει λιγότερη εμπειρία

Αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Κι εσύ στην ηλικία του είχες σίγουρα λιγότερη εμπειρία από αυτήν που έχεις τώρα. Να περιμένεις ότι δεν θα διαχειριστεί σωστά τον τσακωμό, να περιμένεις ότι θα είναι λίγο ζηλιάρης. Παρ’ όλα αυτά, είναι αρκετά πιθανό να είναι ανοιχτός σε υποδείξεις –εφόσον δεν είναι σούπερ ισχυρογνώμων.

Θα εκτιμήσει τη «σοφία» σου

Ένας μεγαλύτερος άντρας δε θα εκτιμήσει την ωριμότητα και τη σοφία σου, καθώς θεωρεί ότι κάτι τέτοιο είναι δεδομένο. Ο μικρότερος θα εκτιμήσει το γεγονός ότι είσαι υπεύθυνη –τουλάχιστον περισσότερο από τον ίδιο. Μάλιστα, θα επιδιώξει να μάθει από εσένα. Έτσι κι αλλιώς, αν του αρέσουν οι πιο ώριμες γυναίκες, πιθανόν το να μάθει από εσένα ήταν καταλυτικός λόγος για να βγει μαζί σου.

Θα έχει διαφορετικές αντιλήψεις

Εδώ πρέπει να φανείς ψύχραιμη. Αν ο μικρότερος σύντροφός σου δεν είναι εξαιρετικά φιλομαθής, είναι πολύ πιθανό να χτυπήσεις πολλές φορές το μέτωπό σου από κάποιο μαργαριτάρι που πέταξε ή από την πρότασή του να πάτε Σάββατο βράδυ στην παραλιακή για αχαλίνωτο κλάμπινγκ, κι όλα αυτά οδηγώντας.

Διόλου απίθανο είναι να έχετε και αρκετές πολιτισμικές διαφορές ή να ακούσεις αρκετά ρηχές απόψεις σχετικά με πολιτικοκοινωνικά ζητήματα. Μείνε ψύχραιμη, δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο του.

Θα έχει λιγότερες προσδοκίες

Όπως προαναφέραμε, ο μικρότερος άντρας δεν περιμένει από εσένα να είσαι σούπερ σοφή και γι΄αυτό θα εκτιμήσει ακόμη και τα ψήγματα σοφίας σου. Αυτό δεν ισχύει μόνο σε αυτή τη συνθήκη, αλλά και σε άλλες. Δε θα σε κρίνει για το οτιδήποτε, ούτε θα σου μιλάει συνέχεια για τις επιπτώσεις των πράξεων σου.

Θα έχει λιγότερα λεφτά

Ίσως και να σκέφτεσαι ότι θέλεις να πας διακοπές στο Μαρόκο, αλλά αυτός είναι πολύ πιθανό να ξεπληρώνει τις δόσεις της καινούριας smart tv. Εν μέσω κοινωνικής κρίσης μπορεί να βγάζετε και τα ίδια. Αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ένα pay gap μεταξύ σας.

Θα έχει απογοητευτεί λιγότερο από τη ζωή

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να βγαίνεις με κάποιον μικρότερο είναι  η αθωότητά του. Δεν θα έχει απογοητευτεί –τόσο- από το γυναικείο φύλο ώστε να βγάζει τα κόμπλεξ του. Δεν θα έχει σχηματιστεί ακόμη η ψυχοσύνθεσή του βάσει ερωτικών απογοητεύσεων. Εκτός κι αν τον κεράτωσε το Μαράκι από το πρώτο έτος στη σχολή –το οποίο είναι μηδαμινής σημασίας.

Θα είναι πιο ανοιχτόμυαλος

Οι νέοι άντρες –και άνθρωποι γενικά- έχουν την τάση να υποκύπτουν στις επιθυμίες των συντρόφων τους. Και είναι λογικό, όσο πιο νεαρός είναι κάποιος, τόσο πιο πιθανό είναι να μην έχει ακόμη καταλήξει στο τι του αρέσει και τι όχι. Οπότε είναι ανοιχτός σε προτάσεις. Άσε που μπορεί να ντραπεί να σου πει όχι, για να μη φανεί άξεστος. Ήρθε η ώρα να πας σε εκείνη την πειραματική παράσταση που έχεις βάλει στο μάτι.

Θα είναι καλύτερο το σεξ

Πριν προλάβεις να αναφωνήσεις «Όχι, τι λες, η εμπειρία έχει περισσότερη σημασία», κάνε υπομονή για σου το αιτιολογήσουμε. Ναι, έχει λιγότερη σεξουαλική εμπειρία. Αλλά, είναι ακόμη εύπλαστος. Και τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να προσαρμόσεις τις δεξιότητές του, στα δικά σου γούστα. Πρόσθεσε και στην εξίσωση την ατελείωτη ενέργειά του και το αποτέλεσμα πιθανόν θα είναι άκρως ικανοποιητικό για εσένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY