ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Όσα περίεργα κάνουν τα ζευγάρια… βετεράνοι

Τα ζευγάρια με μακροχρόνιες σχέσεις έχουν δικούς τους κώδικες επικοινωνίας και είναι μάταιο να κρατούν τα προσχήματα.

Όσα περίεργα κάνουν τα ζευγάρια… βετεράνοι

Ώρες-ώρες είναι να απορείς με το πώς ένα ζευγάρι που είναι μαζί χρόνια φέρεται σε δημόσιους χώρους. Είσαι χαλαρός στο σούπερ μάρκετ στον διάδρομο με τα δημητριακά και ξάφνου ακούς ένα ζευγάρι σε καθόλου χαμηλή ένταση, να διαπληκτίζεται σαν να μην υπάρχει κανείς τριγύρω. Το παράξενο δεν είναι αυτό. Το παράξενο είναι ότι μετά από δέκα λεπτά θα τους πετύχεις σε άλλο διάδρομο να μιλάνε με υποκοριστικά και μπεμπεκίστικα, πάλι χωρίς ίχνος ντροπής.

Σκέψου τι κάνουν όταν είναι μόνοι τους.

Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες, οι οποίοι έχουν εδραιωθεί με τα χρόνια και κανένας από τους δύο δεν τους παραβαίνει, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η γυναίκα ας πούμε –ή όποιος αργεί να ετοιμαστεί- κάνει πρώτος μπάνιο.

Η οικειότητα μεταξύ τους αυξάνεται εκθετικά με τα χρόνια. Ξεκινάει με μία μισάνοιχτη πόρτα στην τουαλέτα και αδιαφορία για τους ήχους που ακούγονται απ’ έξω. Καταλήγει με αδιαφορία για την ορθάνοιχτη πόρτα και το πηγαινέλα (ή διέλευση;) του συντρόφου, ενώ ο άλλος αρωματίζει με κάθε είδους μυρωδιές στην ατμόσφαιρα.

Κι αυτό είναι μονάχα ένα παράδειγμα. Τα ζευγάρια κάνουν κι άλλα περίεργα όταν είναι μόνα τους.

Σκαρφίζονται υποκοριστικά χωρίς νόημα. Το πεσκανδρίτσα και λοιπά ψαρικά – αυτά που αποκαλούσε η Μαργαρίτα τον Αλέξανδρο στο Άκρως Οικογενειακόν- ωχριούν μπροστά τους. Είναι απλώς συλλαβές οι οποίες δεν βγάζουν νόημα: Τσιμπιρδίνι ας πούμε.

Σπάνε ο ένας τα σπυράκια του άλλου –η αλήθεια είναι ότι σε μία σχέση πρέπει να βγάζεις αυτά που έχεις μέσα σου…

Έχουν προσπαθήσει να κάνουν ο ένας τον άλλο να ξεράσει σε περιπτώσεις δυνατής οινοποσίας και τρομερού μεθυσιού.

via GIPHYΣτο κρυολόγημα, τα χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλα παραμένουν στο κομοδίνο και σε τουλάχιστον ένα τραπεζάκι του σαλονιού.

Κάνουν σεξ και χωρίς να έχουν κάνει ένα υποτυπώδες ντουζάκι.

Ξέρουν και οι δύο –σχεδόν- τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Επίσης γνωρίζει και ο ένας κι ο άλλος τα μυστικά του κολλητού του άλλου. Ξέρουν τα πάντα και για άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν, από τον χώρο εργασίας για παράδειγμα.

Υπάρχει μία σειρά την οποία απαγορεύεται να δει ο καθένας μόνος του. Ο καθένας όμως έχει από μία σειρά που μπορεί (και θέλει) να βλέπει μόνος του.

via GIPHYΚάποια ρούχα με τον καιρό έχουν αλλάξει ιδιοκτήτη. Ο πρώτος ιδιοκτήτης δεν θυμάται καν ότι κάποτε ήταν δικά του. Συμβαίνει συνήθως με φόρμες.

Είναι γνωστό ότι ο ένας μπορεί να ξυπνήσει τον άλλο οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη νύχτα.

via GIPHYΥπάρχει μία ειδική μεθοδολογία για να αξιολογηθεί αν κάποιος από τους δύο χρειάζεται μπάνιο. Μυρίζει ο ένας τη μασχάλη του άλλου.

Η ψυχαγωγία στο σπίτι εκτός από σειρές και ταινίες, περιλαμβάνει και μία απαίσια χορογραφία η οποία υποτίθεται πως είναι σέξι. Πραγματοποιείται σε ανύποπτο χρόνο.

via GIPHYΦιλάκια ανταλλάσσονται και κατά τη διάρκεια βουρτσίσματος των δοντιών.

Οποιαδήποτε σκέψη, ανεξαρτήτως παλαβωμάρας γνωστοποιείται πάραυτα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τα πράγματα δεν τα βλέπουμε όπως είναι, τα βλέπουμε όπως εμείς είμαστε."

Αναΐς Νιν, 1903-1977, Γαλλίδα συγγραφέας

  • 1812 - Ο Ναπολέων Α΄ Βοναπάρτης υποχωρεί από την Μόσχα.
    1935 - Η Κοινωνία των Εθνών επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην φασιστική Ιταλία για την εισβολή της στην Αιθιοπία.
    1960 - Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν την επιβολή εμπάργκο στην κομμουνιστική Κούβα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY