ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Αυτά που έχουν περισσότερη σημασία από την εμφάνιση

Πόσο μετράει η εξωτερική εμφάνιση στο φλερτ και στην αναζήτηση συντρόφου; Υπολογίζουμε περίπου 1 στα 12.

Αυτά που έχουν περισσότερη σημασία από την εμφάνιση

«Το όμορφο παλικάρι», «η όμορφη κόρη». Παραμύθια, μύθοι και διηγήματα έχουν αφιερώσει σελίδες επί σελίδων για να περιγράψουν την ομορφιά των πρωταγωνιστών τους. Ανάμεσα σε αυτές τις γραμμές, κάπου οι συγγραφείς μιλούν και για τις υπόλοιπες αρετές των ερωτεύσιμων χαρακτήρων τους. Με αυτά τα χαρίσματα, ίσως είσαι και εσύ ένας χαρακτήρας με λυρικά ερωτεύσιμη προσωπικότητα.

Η ενσυναίσθηση
Υγιής σχέση σημαίνει καλή επικοινωνία. Αν κάτι υποστηρίζει την καλή επικοινωνία αυτό είναι η ενσυναίσθηση. Είναι τόσο σημαντικό να μπορείς κανείς να μπει στη θέση του άλλου – ίσως είναι ο μόνος τρόπος ώστε να κατανοήσεις τις ανάγκες και τη δυσαρέσκεια του ανθρώπου για τον οποίο ενδιαφέρεσαι. 

Το πάθος
Οι παθιασμένοι άνθρωποι πετυχαίνουν στη ζωή γιατί έχουν βρει κάτι που αγαπούν και το έχουν βάλει στη ζωή τους. Δεν έχει σημασία αν αυτό είναι η δουλειά τους ή ένα χόμπι. Είναι ένας λόγος για να λάμπει το πρόσωπό τους.

Η παιδεία
Τι νόημα έχει να είσαι με έναν πανέμορφο εμφανισιακά άνθρωπο αν δεν μπορείτε να κάνετε πολύωρες συζητήσεις επί παντός επιστητού; Πώς θα μιλήσετε για ταξίδια, γεύσεις κουλτούρες, μουσική, και όλα αυτά τα όμορφα που συζητάει ένα ζευγάρι;

Η πορεία σου στη ζωή
Όλοι από κάπου ξεκινούν και κάπου φτάνουν. Δεν έχει σημασία αν κατάφερες να γίνεις μεγαλομέτοχος πολυεθνικής. Σημασία έχει αν αυτά που κατάφερες σε γεμίζουν και μπόρεσες να ανταπεξέλθεις σε ό,τι εμπόδιο βρέθηκε στο διάβα σου.

Η ικανότητά σου να αγαπήσεις
Ενώ είναι αυτονόητο, έχουμε την τάση να το προσπερνάμε. Ένας άνθρωπος που πληγώθηκε, δύσκολα «λύνεται» ξανά ώστε να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Θέλει πολλή ψυχική δύναμη να ξαναβρείς αυτό το κομμάτι του εαυτού σου που διψούσε για έρωτα.

Η συμπεριφορά σου
Στους φίλους σου, στην οικογένειά σου, στους συναδέλφους σου και κυρίως στους αγνώστους. Είναι ελκυστικός ο άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από ευγένεια· πόσο μάλλον απέναντι σε έναν άγνωστο, από τον οποίο δεν έχει τίποτα να κερδίσει.

Η ηθική σου
Η ηθική είναι υποκειμενική. Παρ’ όλα αυτά είναι σημαντικό να έχεις αρχές και να τις στηρίζεις. Υπάρχει πολλή ομορφιά στα πρόσωπα των ανθρώπων που μάχονται για την αδικία.

Οι εμπειρίες σου
Δεν έχει σημασία αν είναι θετικές ή αρνητικές οι εμπειρίες που έχει αποκτήσει στη ζωή σου. Σημασία έχει ότι έμαθες από αυτές και σμίλευσαν την προσωπικότητα που έχεις σήμερα.

Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν
«Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Όπως οι εμπειρίες σου καθόρισαν την προσωπικότητά σου, έτσι και οι άνθρωποι οι οποίοι σε περιβάλλουν «μαρτυρούν» πολλά για εσένα.

Η ικανότητά σου να συγκινείσαι
Αν δεν μπορεί να σε αγγίξει τίποτα, με τι σκοπό να σε αγγίξει κάποιος;

Η αφοσίωση
Δεν έχει σημασία αν είσαι αφοσιωμένος στην δουλειά σου, στην λογοτεχνία ή στο ψάρεμα πέστροφας. Σημασία έχει ότι έχεις το πείσμα –όπως και με τα πάθη σου- και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY