ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Σημάδια που δείχνουν ότι προσπαθείς πολύ

Γνώρισες το καινούριο πρόσωπο και τώρα προσπαθείς να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να σε λατρέψει. Μήπως το παρακάνεις;

Σημάδια που δείχνουν ότι προσπαθείς πολύ

Γνώρισες ένα καινούριο αμόρε και θέλεις να πάει καλά αυτή τη φορά. Ενίοτε κάνουμε το λάθος και το παρακάνουμε με την ευγένειά μας και την καλή μας συμπεριφορά. Το ρητό που λέει να είσαι ο εαυτός σου έχει εφαρμογή σχεδόν παντού.

Είσαι συνέχεια «Ενεργός»
Εκτός από το μέσαντζερ στο οποίο είσαι συνέχεια ενεργός, είσαι γενικά στο απίκο. Μα θα σε πάρει τηλέφωνο ενώ εσύ οδηγάς κρατώντας στο ένα χέρι τσιγάρο και στο άλλο καφέ και εσύ θα γίνεις θεά Κάλι για να σηκώσεις το κινητό. Θα απαντήσεις άμεσα στο μηνύματα που σου στέλνει και γενικά θα είσαι εκεί όποτε σε αναζητήσει. Ακόμη και η εξυπηρέτηση πελατών κλείνει κάποιες ώρες.

Βροχή τα κομπλιμέντα
Ένα κομπλιμέντο έχει αξία. Τα πολλά κομπλιμέντα είναι υπερβολή και ακούγονται κάπως ψεύτικα. Επίσης, σε κάνουν να φαίνεσαι απελπισμένος.

Προσπαθείς πολύ για να σε συμπαθήσει η παρέα του/της
Γνώρισες τους φίλους του νέου αμόρε και το παράκανες με την προσπάθεια. Τους ακολούθησες στα κοινωνικά δίκτυα, πάτησες ήδη λάηκ και τους έχεις φλομώσει στις ερωτήσεις. Υπομονή, άσε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά.

Πάντα στέλνεις το πρώτο μήνυμα
Σε τρώει συνέχεια να δεις τι κάνει. Βλέπεις ότι είναι «ενεργός» και σπεύδεις να στείλεις μήνυμα. Άσε να κυνηγήσει και αυτός/η. Ναι καλά διάβασες, και οι γυναίκες πρέπει να κυνηγάνε.

Μιλάς για πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν
Σε μία σχέση μοιραζόμαστε τα ενδιαφέροντα μας, δεν εστερνιζόμαστε του άλλου. Μην προσπαθείς συνέχεια να αναπτύσσεις κουβέντα γύρω από αυτά που τον/την ενδιαφέρουν, έχεις και δικά σου.

Άλλαξες την εμφάνισή σου
Είναι πολύ πιθανό να βλέπεις σε ποιους λογαριασμούς πατάει λάηκ στο ίνσταγκραμ και να έχεις αρχίσει να υιοθετείς αυτό το στυλ. Είναι κρίμα να αλλάζεις το στυλ σου για χάρη οποιουδήποτε άλλου εκτός από τον εαυτό σου. Άσε που βγάζει μάτι ότι το έχεις κάνει επί τούτου.

Δεν ζητάς ποτέ βοήθεια
Θέλεις να φαίνεσαι τέλεια, θέλεις να μην φαίνεται ότι προσπαθείς. ‘Έλα όμως που τελικά δείχνεις το αντίθετο. Είναι αδύνατο να μη χρειαστείς ποτέ βοήθεια και συνέχεια να είναι η κατάσταση υπό έλεγχο. Είσαι άνθρωπος και όχι ρομπότ.

Θέλεις να δείχνεις ότι όλα πάνε καλά
Υπάρχει περίπτωση μία μέρα να μην σου έχει πάει καλά η μέρα. Μπορεί να διαφώνησες με έναν συνάδελφο, μία δουλειά να μην πήγε καλά. Μπορούμε να σου γράψουμε μία τεράστια λίστα με αυτά που μπορεί να σε κατσουφιάσουν. Αν εμφανίζεσαι στο αμόρε κάθε φορά με ύφος Μπρίτνεϊ στα νιάτα της, ίσως φανείς λίγο αλλοπρόσαλλος άνθρωπος. Κανείς δεν είναι τέλειος-θυμάσαι τι έπαθε μετά η Μπρίτνεϊ.

Έχεις πάντα χρόνο
Όποτε και να σου ζητήσει να βγείτε, έχεις χρόνο. Μα θα είσαι στο κρεβάτι και θα βλέπεις σειρές; Μα θα είσαι με την παρέα σου και θα πίνετε; Κάνεις τα πάντα στην άκρη για να βρεθείτε. Όχι, δεν πάει έτσι. Έχεις ζωή.

Απολογείσαι εσύ πάντα
Ό,τι και να έγινε, χρειάζονται δύο για να χορέψει κανείς ταγκό. Επίσης, αποκλείεται να φταις πάντα εσύ, απλά φοβάσαι μην χάσεις το αμόρε. Με τον λάθος τρόπο το κρατάς.

Γελάς με τα ηλίθια αστεία του
Εντάξει, μπορεί να υπάρχουν και κάποια που είναι καλά. Έχεις πιάσει όμως ποτέ τον εαυτό σου να γελάει επειδή ένιωσε αμήχανα από ένα κακό αστείο; Αν ναι, το κάνεις λάθος. Δεν προσφέρεις κάτι με αυτόν τον τρόπο στον σύντροφό σου. Αφενός κάποια στιγμή θα σε καταλάβει και αφετέρου αν το αστείο δεν είναι καλό, εσύ πρέπει να τον σταματήσεις από το να το λέει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ανεκτικότητα είτε είναι καλή για όλους είτε δεν είναι καλή για κανέναν."

Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2019 MEDIA2DAY