ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Οι πιο άβολες προτάσεις γάμου

Η πλειονότητα των ανδρών πιστεύει ότι αρκεί μόνο ένα πράγμα για να απαντήσει καταφατικά η σχέση τους στην πρόταση γάμου: να πέσουν στα γόνατα. Από εκεί και πέρα, το χάος.

Οι πιο άβολες προτάσεις γάμου

Η επιλογή δαχτυλιδιού και πρότασης γάμου μαρτυράει πολλά για μία σχέση. Μία λανθασμένη επιλογή και μπορεί να καταστραφούν όλα. Η λανθασμένη επιλογή προδίδει την έλλειψη επικοινωνίας. Αλλά αυτό είναι κάτι που συγχωρείται, εκείνο που δε συγχωρείται με τίποτα είναι η πρόταση γάμου σε δημόσια θέα. Είναι χειριστικό και αν έχεις ίχνος ανθρωπιάς μέσα σου, λες «ναι» για τα μάτια του κόσμου, σε μία δύσκολη θέση όμως, ήρθες. Αυτά καλό είναι να μη γίνονται.

Θύρα 13            Ξεκινάμε χαλαρά, με ένα βίντεο από το ΟΑΚΑ. Υποθέτουμε ότι για να μπορείς να κάνεις τέτοιο σκηνικό πριν από έναν αγώνα του Παναθηναϊκού, υπάρχει κάποιο επιτελείο, κάποιο γραφείο, που μπορείς να απευθυνθείς. Αυτό το γραφείο λοιπόν, αναλαμβάνει να ενημερώσει την μασκότ, τον υπεύθυνο του ήχου, τον υπεύθυνο εικόνας ώστε να οργανωθεί αυτό που βλέπουμε. Ποιος φωστήρας αποφάσισε να πει σε 8 γυναίκες με φανταχτερά κολλάν να καθίσουν δίπλα από το ζευγάρι την ώρα της πρότασης;

Θύρα 7Στο δεύτερο βίντεο που εντοπίσαμε η πρόταση να λαμβάνει χώρα στο γήπεδο, δεν έχει πάει κάτι τόσο στραβά. Η κοπέλα που θα δεχτεί την πρόταση σηκώνεται ανήξερη να ρίξει τα σουτάκια της στο καλάθι, προσπερνάει το πανό που γράφει την πρόταση αλλά τελικά η μασκότ του Ολυμπιακού της δείχνει το δρόμο. Αφού γίνονται τα διαδικαστικά, η δεσποινίς απαντάει ναι. Είναι το «Ναι» της όμως ειλικρινές; Το λέει μέσα από την καρδιά της; Αν κρίνουμε από το βλέμμα που έριξε στον φακό της κάμερας και τις κλεφτές στιγμές που το χαμόγελο της κοβόταν μαχαίρι, ίσως και να το έκανε για χάρη του. Δεν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο περί δισταγμού για τον επερχόμενο γάμο, αλλά ίσως να μην της άρεσε και τόσο η πρόταση.

Θύρα 4Να πώς γίνεται η σωστή πρόταση γάμου. Χωρίς πολλές επισημοποιήσεις, έτσι πιο αυθόρμητα. Ο νεανίας εδώ, κάνει προταση στην κοπέλα του, ενώ είναι στη θύρα με τους οργανωμένους και η δέχουσα την πρόταση φοράει εμφάνιση του ΠΑΟΚ.

Γιατί είναι σωστή η πρόταση; Γιατί, σε αντίθεση με της προηγούμενες μέλλουσες νύφες, η συγκεκριμένη φαίνεται να έχει επιλέξει από μόνη της να βρίσκεται σε αυτόν τον αγώνα. Η αγάπη τους επωάστηκε στη Θύρα 4, μέσα από συνθήματα και –ποιος ξέρει- ίσως και μπάχαλα. Είναι σαν να της έκανε πρόταση στο μέρος που βγήκαν πρώτη φορά ραντεβού ή εκεί που γνωρίστηκαν – το οποίο είναι πολύ πιθανό για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Κεκλεισμένων των θυρώνΚλείνουμε με τα γήπεδα, με τον πιο προφανή λόγο για να μην κάνεις μία πρόταση ζωντανά στον αέρα. Υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσουν αρνητικά! Πού να το φανταστείς; Το γεγονός ότι κάνει την πρόταση μπροστά σε κόσμο, δεν σου δίνει μπόνους για το «ΝΑΙ», σου δίνει μπόνους για ένα πιο ευγενικό «ΟΧΙ».

Μία ταινία του ΤαραντίνοΌλα λάθος σε αυτήν την πρόταση γάμου. Για κάποιον παράξενο λόγο η πρόταση γάμου σε εμπορικά κέντρα θεωρείται ρομαντική. Ίσως είναι 2 σε 1. Αγοράζεις το δαχτυλίδι και επί τόπου το δίνεις χωρίς να ρισκάρεις την περίπτωση να το ανακαλύψει. Η εν λόγω πρόταση γάμου εκτελέστηκε με εισαγωγή το πιο τετριμμένο κομμάτι των Χριστουγέννων, σε χορευτικό από το πιο τριτοτέταρτο μπαλέτο της Λευκωσίας, σε ένα μέτριο mall. Με τόση μετριότητα και έλλειψη δημιουργικότητας καλύτερα να έκρυβε το δαχτυλίδι σε πιτόγυρο. Τέλειο το πιτόγυρο και πρωτότυπη ιδέα.

Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι μπορεί να γίνει ακόμη πιο αποτυχημένη η πρόταση αυτή. Πιθανολογούμε ότι ήξερε και η κυρία για την πρόταση, αλλιώς πώς να εξηγήσεις το κοκτέιλ ντρες και το σμόκιν στο mall;

Στην αυλή του παραδείσουΑρχικά αξίζει ένα μπράβο στη Βανδή για την υπομονή της, καταφέρνει να κάνει την ατμόσφαιρα λιγότερο αμήχανη. Έπειτα, ένα ακόμη μπράβο για την ατάκα «Πού είναι το δαχτυλίδι βρε κακομοίρη;». Η Σοφία του απάντησε ΟΧΙ και καλά του έκανε. Το πάθημα να σου γίνει μάθημα γιατί, τα εν οίκω μη εν δήμω, Γιώργο. Και Γιώργο θυμήσου την επόμενη φορά να μην τα έχεις τσούξει.

Κάπου στις ΙνδίεςΠώς να σου απαντήσουν αρνητικά σε πρόταση γάμου:

-Ζήτα το χέρι της τρεις μήνες αφού τη γνωρίσεις.
-Κάνε την πρόταση σε εμπορικό κέντρο
-Μην οργανώσεις τίποτα ώστε να περάσει το τρενάκι που σε ξεναγεί στο εμπορικό κέντρο την ώρα που περιμένεις να σου απαντήσει
-Μίλα της σαν να είσαι η Χρυσηίδα Δημουλίδου
-Ακόμη κι προσπαθήσει να σε αποτρέψει, εσύ επέμεινε

Η καλύτερηΕίδαμε πολλές προτάσεις γάμου σε σινεμά. Οι περισσότερες ήταν είτε άθλιες είτε αδιάφορες. Ενώ εδώ, το παλικάρι μας το δούλεψε. Έκανε ένα σοβαρό γύρισμα, το έδωσε στους υπεύθυνους του σινεμά, το έβαλαν αντί του τρέιλερ που θα έπαιζε πριν την ταινία, έγινε καλή δουλίτσα. Μπορεί το κονσεπτ να ήταν αντιγραφή, αλλά ήταν καλή αντιγραφή και μπράβο του που προσπάθησε.

Η εμβληματικήΑφήνουμε αυτή την πρόταση γάμου εδώ, επειδή ήταν η πρώτη πρόταση γάμου που είδαμε στον αέρα, στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης και οι φήμες γύρω από αυτήν μας έκαναν να νιώσουμε πολύ άβολα.

Η επίκαιρη

Η στιγμή είναι δική της και είπες να την κάνεις και δική σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία."

Μαρσέλ Προυστ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY