ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Μήπως θέλει να σου κάνει πρόταση;

Έχεις παρατηρήσει κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του τώρα τελευταία. Μήπως το πάει για πρόταση;

Μήπως θέλει να σου κάνει πρόταση;

Είστε μερικά χρόνια μαζί, συγκατοικήσατε, είστε και σε ηλικία γάμου, είναι λογικό να αναρωτιέσαι αν θέλει να ζητήσει το χέρι σου. Κανονικά, θα έπρεπε να είναι έκπληξη, αλλά επειδή νιώθουμε και εσένα και την ανυπομονησία σου (και την περιέργεια σου), εντοπίσαμε μερικά σημάδια που προδίδουν ότι θα σου κάνει πρόταση.

Είναι λίγο μυστικοπαθής τώρα τελευταία
Έχεις παρατηρήσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του, τώρα τελευταία. Συνέχεια τσεκάρει διάφορα στο κινητό, όποτε μπαίνεις στο δωμάτιο που βρίσκεται κλειδώνει το κινητό του και το αφήνει κάτω. Πας να ελέγξεις το ιστορικό του και το έχει διαγράψει. Ή σε κερατώνει ή θέλει να σε παντρευτεί.

Έχει αρχίσει να σχολιάζει δαχτυλίδια
Κάπως πρέπει να μάθει τι δαχτυλίδι θα ήθελες για δαχτυλίδι αρραβώνων. Έχει πολύ άγχος γι αυτό το δαχτυλίδι. Αν σου πάρει το λάθος δαχτυλίδι μπορεί να τον απορρίψεις. Οπότε τι κάνει; Αρχίζει και πετάει άκυρα σχόλια σε κάθε δαχτυλίδι που βλέπει, ελπίζοντας να λάβει κάποιο φιντπακ. Ή είναι μέλος της σπείρας του Ριχάρδου.

Δεν βρίσκεις την ταυτότητά σου
Υπάρχει ένα μικρό μερίδιο ανθρώπων που συνδυάζουν πρόταση γάμου με ταξιδάκι. Αν λοιπόν δεν βρίσκεις την ταυτότητά σου, δύο είναι τα τινά: ή θέλει να σου κάνει έκπληξη τα εισιτήρια και κατ’ επέκταση το ταξίδι ή μήπως τελικά είναι ο Ριχάρδος;

Κανονίζει να δει τους φίλους σου, μόνος του
Όπως και σε ένα πάρτυ έκπληξη, έτσι και σε μία πρόταση –προφανώς – έκπληξη, το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι, εκτός από εσένα. Έχει πολλά πράγματα να μάθει: είναι καλή περίοδος να σου κάνει πρόταση; Πώς την θες την πρόταση; Αν είναι να κάνει κάτι τέτοιο, πρέπει να το κάνει σωστά.

Ξαφνικά έγινε οικονόμος
Του προτείνεις να βάλετε στην πιστωτική εκείνο τον γωνιακό καναπέ που έχεις μπανίσει; Και αυτός απαντάει με το καθόλου κλισέ «Έχουμε έξοδα, μωρό μου». Αν δεν είναι μία από τις προκάτ απαντήσεις του, αυτές που λέει για να σε αποφύγει, μάλλον βάζει λεφτά στην άκρη για τα κουφέτα.

Σου προτείνει να φτιάξεις τα νύχια σου
Άλλο πάλι και τούτο. Τι τον έπιασε με τα νύχια σου; Δεν έγινε ξαφνικά λάτρεις των χεριών, απλά θέλει να είναι όλα τέλεια όταν θα πέσει στα γόνατα.

Οργανώνει ένα πρωτότυπο ραντεβού
Μα είναι μία βόλτα στη θάλασσα μεσ’ το καταχείμωνο; Είναι μία επίσκεψη στο αγαπημένο σου μουσείο –ενώ έχετε πάει μαζί τουλάχιστον μία φορά; Ή κάποια κράτηση σε ένα ακριβό εστιατόριο; Αν ψάξεις στις τσέπες του, ίσως βρεις δαχτυλίδι.

Έχει αρχίσει να σου φαίνεται λίγο δημοσκόπος
Έτσι από το πουθενά. Αφού είδατε τη σειρά σας, άρχισε να ζητάει τη γνώμη σου για το σύμφωνο συμβίωσης, το θρησκευτικό γάμο. Το λες και καταφάνερο σημάδι.

Οι γονείς σου τον συμπάθησαν
Από εκεί που δεν πετούσαν και τη σκούφια τους όποτε τον έβλεπαν, άρχισαν να τον αποκαλούν παιδί τους. Γιατί να τον αποκαλούν παιδί τους; Εσύ είσαι το παιδί τους. Αλλά μάλλον θα γίνει κι αυτός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Βλέπω τη ζωή σαν ένα χορό. Είναι ανάγκη ο χορός να έχει κάποιο νόημα; Χορεύεις επειδή το ευχαριστιέσαι."

Jackie Mason, Αμερικανός κωμικός

  • 1878 - Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.

    1911 - Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY