ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Αν θες να λέγεστε ζευγάρι πρέπει…

Τι σας κάνει πραγματικά ζευγάρι; Η επίμαχη κουβέντα όπου συμφωνείτε ότι είστε πλέον ζευγάρι ή μήπως τα παρακάτω σκηνικά;

Αν θες να λέγεστε ζευγάρι πρέπει…

-Να έχεις πετύχει στο δρόμο μαζί με το ταίρι σου έναν «φίλο από τα παλιά» και εσύ να τον έχεις πάρει πρέφα ότι δεν χαιρετάει φίλο από τα παλιά, από τον τρόπο που μιλάνε μεταξύ τους. Επιβάλλεται να κάνεις την πρώτη –και τελευταία ελπίζουμε- σκηνή ζήλειας μετά.

-Να έχεις κάνει το χορό του θριάμβου επειδή τον έπεισες και πέρασε το δικό σου, νομίζοντας ότι δεν σε βλέπει, αλλά τελευταία στιγμή να γυρνάει.

-Να έχεις κάνει τρεις ώρες να ετοιμαστείς, να νιώθεις ότι έχεις στυλ και σεξ απίλ Ριάνας, να περιμένεις να ακούσεις διθυραμβικά σχόλια και τελικά να σε κοιτάει με ανασηκωμένο το άνω χείλος του-ναι την έκφραση της αηδίας.

-Να έχει σχολιάσει το σχήμα ή την κατάσταση των κοπράνων του σαν το αστειότερο αστείο, αλλά εσύ δεν είσαι ακόμη έτοιμη για αυτού του είδους την κουβέντα. Ίσως πρέπει να τον ενημερώσεις ότι δεν θα είσαι ποτέ.

-Να έχεις αρρωστήσει με διάρροια και να προσπαθείς να καλύψεις τη μυρωδιά ανεπιτυχώς και αυτός να σε κοροϊδεύει διακριτικά για την ανακατεμένη με πατσουλί μπόχα της διάρροιας.

-Να έχεις δοκιμάσει να του βγάλεις μαύρο στιγματάκι από τη μύτη την ώρα που σε κοιτάει με πάθος έντονα στα μάτια.

-Να έχεις μεθύσει και να του έχεις πει κάτι εξοργιστικά ειλικρινές που ίσως θα ήταν καλύτερα να το πεις με καλύτερο τρόπο, νηφάλια.

-Νωρίτερα τo ίδιο βράδυ να τον έχεις ρωτήσει αν είσαι όμορφη και να σου έχει πει ναι - ενώ δεν είσαι πολύ σίγουρη ότι σου αρέσεις

-Την επόμενη μέρα να έχεις συνειδητοποιήσει, από τις φωτογραφίες που ανέβασες, ότι τελικά δεν ήσουν τόσο εκθαμβωτική όσο σου έλεγε.

-Να έχει γυρίσει νωρίτερα από ό,τι γυρίζει συνήθως και να σε έχει πιάσει να κάνεις κάτι πολύ προσωπικό. Πχ να τραγουδάς κρατώντας το τηλεκοντρόλ, θα πούμε εμείς-εσύ δεν ξέρουμε τι έχεις στο νου σου.

-Να έχει κάνει αυτήν την ηλίθια κινηματογραφική σκηνή, όπου εσύ –μετά τις 3 ώρες προετοιμασίας- κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και τσεκάρεις αν φαίνεται η γραμμή από το εσώρουχο, και αυτός να έρχεται προς το μέρους σου διεκδικώντας σε, σαν σκληρό αρσενικό που είναι.

-Και να τον έχεις απορρίψει.

-Αν θες να λέγεστε ζευγάρι θα πρέπει τουλάχιστον μία φορά να έχει αποτύχει ένα πλάνο αποπλάνησης. Είτε δικό σου είτε δικό του.

-Να δοκιμάζετε τελικά αυτήν την εντυπωσιακή στάση, αλλά να καταλήγετε με την ωοθήκη σου πονεμένη.

-Να σας έχει ξεφύγει τουλάχιστον μία φορά σε δημόσιο χώρο το υποκοριστικό που καλείτε ο ένας τον άλλο.

-Να σας έχει ξεφύγει τουλάχιστον ένα μυστικό που υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να ξέρουν οι γονείς σου ή οι δικοί του.

-Να έχεις αποκαλύψει (ή και αυτός) μία σούπερ αστεία ντροπιαστική του ιστορία, στην παρέα σας, για να γελάσουν, μετά να σε εκδικείται με μια πιο ντροπιαστική ιστορία και τελικά να καταλήγετε σε ένα πολύ αμήχανο για την παρέα τσακωμό.

-Να έχει δοκιμάσει ένας από τους δύο να φτιάξει κάποιο δύσκολο φαγητό και μετά από τρεις ώρες προετοιμασίας να απογοητεύεται από την έκφραση του άλλου μόλις το δοκίμασε.

-Να ενδώσει και να σου διηγηθεί την ιστορία με τον πρώην που επέμενες να ακούσεις και τελικά να το μετανιώνεις.

-Τέλος, να έχει κάνει ένας από τους δύο, τουλάχιστον μία φορά σκηνή, επειδή ο άλλος είδε μόνος τη σειρά που παρακολουθείτε μαζί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY