ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Μεθυσμένα παιχνίδια για μεθυσμένα ζευγάρια

Γιατί κάποιες φορές θέλετε να πιείτε και να περάσετε καλά χωρίς να φορέσετε τα καλά σας και να ψάχνετε μισή ώρα για πάρκινγκ.

Μεθυσμένα παιχνίδια για μεθυσμένα ζευγάρια

Καμία ενδιαφέρουσα ιστορία δεν ξεκίνησε με τον αφηγητή να λέει ότι έφαγε μία σαλάτα και μετά ήρθε το χάος. Και αυτές οι ιστορίες σε φέρνουν πιο κοντά με αυτόν που τις έζησες αλλά και με αυτόν που τις μοιράζεσαι. Στην μοντέρνα καθημερινότητα που ζούμε, ο κόσμος έχει αρχίσει να αποξενώνεται, να κλείνεται στον εαυτό του και να μην επικοινωνεί ούτε με το σύντροφό του. Γι’ αυτό παράτα το Νετφλιξ, παράτα τη σαλάτα, πιάσε ένα μπουκάλι τεκίλα και δοκίμασε να παίξεις με το ταίρι σου ένα από τα παρακάτω παιχνίδια.

Ποτέ δεν έχω…

Η ελληνική εκδοχή του Never Have I Ever.

Πώς παίζεται: Ξεκινάει ένας από τους δύο συμπληρώνοντας τη φράση «Ποτέ δεν έχω…» με κάτι που όντως δεν έχει κάνει ποτέ. Για παράδειγμα «Ποτέ δεν έχω απατήσει». Αν ο σύντροφος έχει απατήσει, πρέπει να πιει ένα σφηνάκι. Όσο περνάει η ώρα, τόσο πιο περίεργες θα γίνονται οι «ποτέ δεν έχω» δηλώσεις.

Το αλκοολικό παιχνίδι

Ή αλλιώς: Drinking Games
Πώς παίζεται: Επιλέγετε μία σειρά (ή εκπομπή ή ταινία), κατά προτίμηση μία που να γνωρίζετε. Διαλέγετε μία λέξη  (ή ένα συμβάν) που ξέρετε πως επαναλαμβάνετε συχνά στην επιλεγμένη σειρά. Τη βάζετε να παίζει και όποτε κάποιος ηθοποιός λέει την επίμαχη λέξη πίνετε ένα σφηνάκι.
Σε περίπτωση που βαριέστε να ψάξετε έχουμε κάποιες προτάσεις:

-Πιείτε ένα σφηνάκι όποτε βλέπετε ένα ζευγάρι στήθη ή ακούτε την λέξη σεξ στο Game of Thrones.

-Πιείτε ένα σφηνάκι όποτε μια από τις αδερφές Καρντάσιαν λέει την λέξη fuck, doll ή totally.

-Βάλτε Στέφανο Χίο και όποτε λέει μία απαγορευμένη λέξη, πιείτε σφηνάκι.

Διηγήματα

Πώς παίζεται: Εσύ και ο σύντροφός σου γράφετε μερικά ουσιαστικά σε ένα χαρτί. Ύστερα, ο πρώτος που παίζει, πρέπει να πει μία ιστορία που περιλαμβάνει ένα από αυτά τα ουσιαστικά. Η ιστορία μπορεί να είναι είτε αληθής ή ψευδής. Εκείνος που ακούει την ιστορία, πρέπει να μαντέψει αν είναι αληθινή ή όχι, αν μαντέψει λάθος πίνει σφηνάκι.

Ανέκφραστο πρόσωπο

Πώς παίζεται: Γράφετε και οι δύο τις πιο πρόστυχες, τις πιο αηδιαστικές, σιχαμένες λέξεις ή φράσεις που δεν θα ξεστομίζατε ποτέ, αλλά θα θέλατε να ακούσετε από το στόμα του συντρόφου σας. Τις ανακατεύετε και τις βάζετε σε ένα μπολ. Ο πρώτος που τραβάει πρέπει να διαβάσει δυνατά την πρόταση και να μείνει ανέκφραστος. Αν κάνει έστω και ένα μειδίαμα, πίνει σφηνάκι.

Το «Πάω στο μπαρ»

Πώς παίζεται: Πρέπει να πιείτε τουλάχιστον μισό μπουκάλι κρασί πριν ξεκινήσετε να παίζετε. Αφού το πιείτε, ξεκινάει ένας από τους δύο και λέει «Πάω στο μπαρ και παραγγέλνω μία βότκα με λεμόνι». Έπειτα συνεχίζει ο άλλος συμπληρώνοντας ένα ποτό: «Πάω στο μπαρ και παραγγέλνω μία βότκα με λεμόνι και μία μπύρα». Η πάσα πάει ξανά στον πρώτο ο οποίος πρέπει να πει τα δύο προηγούμενα ποτά και να συμπληρώσει και ένα τρίτο κ.ο.κ. Χάνει αυτός που δεν καταφέρνει να θυμηθεί ολόκληρη την λίστα που έχει προηγηθεί και πίνει ένα σφηνάκι. Το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή.
Σ.σ.: Τοποθετήστε κάπου μια κάμερα να σας τραβάει όσο παίζετε. Την επόμενη μέρα θα ανακαλύψετε ότι είχατε ξεχάσει πολλά ποτά από αυτά που έπρεπε να επαναλάβετε, αλλά κανείς από τους δύο δεν το παρατήρησε.

Προπαίδεια

Πώς παίζεται: Επιλέγετε έναν αριθμό, ας πούμε το 3. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μην ειπωθεί το 3 ή κάποιο πολλαπλάσιο του (6, 9, 12 κτλ) και στη θέση του να πείτε «Μπαζ». Αν ξεχάσετε να πείτε Μπαζ και αναφέρετε τον αριθμό που δεν έπρεπε, πίνετε σφηνάκι.

Για παράδειγμα: Ξεκινάει ένα από τους δύο να μετράει και λέει «1», συνεχίζει ο άλλος λέγοντας «2»,  απαντάει ο άλλος λέγοντας «Μπαζ», ο άλλος απαντά «4» κ.ο.κ

Δύο αλήθειες, ένα ψέμα

Αυτό το παιχνίδι είναι παρόμοιο με τα Διηγήματα, απλώς είναι πιο απλό και γρήγορο. Αυτός που ξεκινάει πρέπει να πει στον ακροατή του τρεις προτάσεις. Οι δύο από αυτές είναι αληθείς και η μία ψευδής. Ο ακροατής καλείται να μαντέψει ποιες είναι οι αληθείς και ποια η ψευδής. Αν μαντέψει λάθος πίνει σφηνάκι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ύψιστη μορφή άγνοιας είναι όταν απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις τίποτε γι’ αυτό."

Wayne W. Dyer, 1940-2015, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1440 - Μάχη της Βάρνας.
    1484 - Γεννιέται ο Μαρτίνος Λούθηρος, μοναχός, ηγέτης της Εκκλησιαστικής Μεταρρύθμισης.
    1938 - Πεθαίνει ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY