ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Σημάδια ότι πρέπει να την κρατήσεις γερά να μην σου φύγει

Υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι μία γυναίκα είναι μοναδική. Δες ποια είναι αυτά.

Σημάδια ότι πρέπει να την κρατήσεις γερά να μην σου φύγει

Πιστεύει σε εσένα
Αν έχεις όνειρα, δεν θα σε ενθαρρύνει απλά να τα ακολουθήσεις, πιστεύει ότι θα τα πετύχεις. Είναι πολύ όμορφο ένας άνθρωπος να πιστεύει σε εσένα.

Σε υποστηρίζει
Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σου συμπαρασταθεί. Είτε είναι μια δύσκολη στιγμή, είτε ένα χόμπι, είτε για κάτι το οποίο έχεις δουλέψει πολύ. Θα φροντίσει να εμφανίζεται στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου.

Ανησυχεί
Δεν ανησυχούν μόνο οι μητέρες, αλλά και οι άνθρωποι που μας αγαπούν. Μία κοπέλα που αξίζει πραγματικά θα ανησυχεί χωρίς να σε πιέζει, όπως θα έκανες και εσύ για εκείνη.

Θα προσπαθήσει να σε φροντίσει
Αν δεν είσαι καλά, θα είναι εκεί. Θα σου φτιάξει τη διάθεση γιατί είναι ο άνθρωπός σου και είσαι άνθρωπός της. Θα το καταλαβαίνεις ότι το βλέπει έτσι. Θα προσπαθήσει να κάνει όλα εκείνα τα μικροπράγματα που ξέρει ότι μπορεί να σου ανεβάσουν το κέφι, ακόμη και αν ξέρει ότι μπορεί να αποτύχει.

Σε ακούει
Δεν υποτιμά τις ανησυχίες σου, δεν κάνει σαν να μην υπάρχουν, δεν μιλά μόνο για τον εαυτό της. Θα ακούσει πραγματικά τι έχεις να της πεις. Θα ακούσει τις ελπίδες και τα όνειρα σου και θα ακούσει και ό,τι χαζό και ανούσιο έχεις να της πεις. Όταν μιλάς σε ακούει, χωρίς να σε κρίνει και χωρίς να κάνει υποθέσεις για τα συναισθήματα σου

Θα είναι εκεί όποτε τη χρειαστείς
Αν έχει σημασία για εσένα, θα είναι εκεί, ακόμα και αν υποστηρίζεις ότι δεν είναι και μεγάλο θέμα, πάλι θα είναι εκεί. Θα είναι εκεί ενώ ξέρει ότι φοβάσαι να παραδεχτείς ότι θέλεις να είναι εκεί.

Είναι ειλικρινής μαζί σου
Δεν θα σου πει ψέματα. Ακόμα και αν αυτό που έχει να σου πει ξέρει ότι θα σε πληγώσει, θα σου το πει. Οι συνειδητοποιημένες κοπέλες γνωρίζουν ότι το πιο βασικό πράγμα σε μία σχέση είναι η ειλικρίνεια.

Σε εμπιστεύεται ότι της λες την αλήθεια
Οι άνθρωποι που λένε την αλήθεια, πιστεύουν ότι τους λες την αλήθεια. Δεν κάνουν υποθέσεις χωρίς να έχουν αποδείξεις. Δεν βάζουν σε κίνδυνο τη σχέση τους και την εμπιστοσύνη που τη διέπει, αν δεν είναι απολύτως σίγουροι.

Έχει προσωπική ζωή
Δεν εξαρτάται από εσένα, είχε ζωή πριν από εσένα, θέλει να είσαι κομμάτι της ζωής της και θέλει να είναι κομμάτι της δικής σου. Έχει τους φίλους της, τα χόμπι της και την καριέρα της. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν θα υποτιμήσει τη δική σου ζωή. Θέλει να έχεις τη ζωή σου και να την αγαπάς στο πλαίσιο που σε γνώρισε. Δεν θα δυσανασχετήσει αν δεν την συμπεριλάβεις κάπου, όλοι έχουν τις δικές τους στιγμές.

Θα σε γνωρίσει στους ανθρώπους που αγαπά
Είσαι ο άνθρωπος που αγαπά και θέλει να γνωρίσεις και να τα πας καλά με τους ανθρώπους που αγαπάει. Θέλει να γνωρίσεις αυτούς τους ανθρώπους γιατί πιστεύει ότι θα τα πας καλά μαζί τους.

Σέβεται τους αγαπημένους σου
Μπορεί να μην λατρέψει κάθε άτομο που έχεις στη ζωή σου, αλλά θα το σεβαστεί, γιατί σέβεται εσένα. Ξέρει όπως ό,τι και να συμβεί, θα σε υποστηρίξει και  την υποστηρίξεις.

Σε δέχεται όπως είσαι
Σε αγαπά με τα θετικά σου και με τα ελαττώματά σου. Θέλει να σου βγάλει τον καλύτερό σου εαυτό, αλλά δεν θέλει να σε αλλάξει. Οι άνθρωποι που αγαπούν θέλουν το καλύτερο για το σύντροφό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η εξίσωση της θρησκείας με την πίστη είναι μάλλον πρόσφατη."

Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

  • 963 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β'.
    1884 - Γεννήθηκε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
    1945 - Στα τέλη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα από την Ιταλία και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY