ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Τα καλύτερα τατού για ζευγάρια

Δυσκολεύεστε να βρείτε τι σχέδιο να κάνετε; Ντρέπεστε να πάτε σε στούντιο να ρωτήσετε; Σας έχουμε μερικές πρωτότυπες ιδέες.

Τα καλύτερα τατού για ζευγάρια

Τα ζευγάρια που κάνουν τατού ο ένας το όνομα του άλλου, δεν διαφέρουν και πολύ από τα ζευγάρια που μοιράζονται το ίδιο προφίλ στο facebook. Τα στούντιο και οι λάτρεις των τατού έχουν σκεφτεί άλλους τρόπους. Είτε το ίδιο σχέδιο, είτε σχέδιο αλληλοεξαρτώμενα μεταξύ τους είναι μια ασφαλής επιλογή, όπου και να χωρίσετε θα έχετε απλά ένα όμορφο σχέδιο πάνω σας. Εντάξει, και να χωρίσετε θα είναι εκεί κάτι να σας θυμίζει την πρώην αγάπη σας, αλλά, ακόμη θα είναι ένα όμορφο σχέδιο.

Ξεκινάμε με ένα διαχρονικό, Μίνι και Μίκυ, το αγαπημένο ζευγάρι των παιδικών μας χρόνων είναι εδώ για να απεικονίσει την αφοσίωσή μας, ασφαλής επιλογή και ένα σχέδιο που πολλοί θα ήθελαν να κάνουν χωρίς να είναι ζευγάρι. 

Πίτσα. Ποιος δεν αγαπάει την πίτσα και ποιο ζευγάρι δεν τσακώνεται για τη μοιρασιά των κομματιών. Αληθινή αγάπη σημαίνει να δίνεις παραπάνω πίτσα στο έτερον ήμισυ και στη φώτο, plot twist, η κοπέλα παίρνει την περισσότερη.

 


Κλειδαριά και κλειδί. Old school τατουάζ, συμβολίζει τη μοναδικότητά που έχει ο καθένας στο ζευγάρι ώστε υπάρχει μόνο ο ένας για τον άλλον, όπως ένα κλειδί για μία κλειδαριά και τούμπαλιν.

 

 


Η καρδιά μου χτυπά, μόνο για σένα, μόνο για σένα, είπε κάποτε ο Ρουβάς. Ήταν όραμα, έγινε πράξη. 

Μετά από πολλά ραντεβού, βρήκατε ο ένας τον άλλο μέσα σε μια θάλασσα επιλογών. Σαν να λέμε, αγκυροβολήσατε. Απλό και λιτό.

 
 

«Θα σε κάνω βασίλισσα» έλεγε ο Θανάσης Βέγγος στη Νίκη Λινάρδου και τελικά όντως την έκανε. Αν έκαναν τατού, ίσως έκαναν κάτι τέτοιο.


 

Είστε πιο σοφιστικέ ζευγάρι από τους παραπάνω; Είστε μήπως σαπιοσέξουαλ; Σας αρέσει να ρουφάτε τη γνώση σα σφουγγάρι; Αυτό το τατού είναι για εσάς.


 

Είσαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος. Με το που γνωριστήκατε, ταιριάξατε αμέσως και ψάχνατε ο ένας τον άλλο καιρό; Εδώ είστε.


 

Στο ύφος του παραπάνω τατού, συνεχίζουμε με το Tetris. Το tetris εφευρέθηκε στη Σοβιετική ένωση, προτείνετε λοιπόν σε πιο «κόκκινα» ζευγάρια. / Αν νιώθετε πολύ τυχεροί που βρήκατε ο ένας τον άλλον.


 

Είστε ανεξάρτητο ζευγάρι, σας αρέσει να χουχουλιάζετε μαζί, αλλά θέλετε και την ανεξαρτησία σας. Είστε μέλη στο «Σατανισμός και Γάτες» και έχετε τουλάχιστον μία γάτα στο σπίτι σας.


 

Ταξιδεύετε πολύ; Μεθάτε παρέα και χάνετε ο ένας τον άλλον; Βρήκατε ο ένας τον έρωτα στα μάτια του άλλου; Και τα τρία νοήματα ταιριάζουν εδώ.


 

Τέλος, για τους πιο διστακτικούς, στο ύφος κλειδαριά-κλειδί, έχουμε αυτό το μίνιμαλ σε σχέδιο και νόημα τατού για εσάς.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY