ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

10+1 σημάδια ότι είναι αληθινή αγάπη

Δεν είναι και λίγο να μιλάμε για αληθινή αγάπη. Για μια σχέση που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο… Και κάπως έτσι θα καταλάβεις κι εσύ ότι την βρήκες…

10+1 σημάδια ότι είναι αληθινή αγάπη

*Σε έχει δει στα χειρότερά σου, αλλά δεν έφυγε. Οι σχέσεις δεν είναι μόνο για τις καλές στιγμές, για τις αστείες στιγμές και για τις σέξι στιγμές. Είναι και για τα δύσκολα, και εκεί κρίνονται χαρακτήρες.

*Σε έχει δει να πετυχαίνεις, και ένιωθε περήφανος για ‘σένα. Δεν ένιωσε να απειλείται αν δεν είναι ο πιο “δυνατός” στην σχέση, επειδή ξέρει πως συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο.

*Σε πράγματα που θεωρείτε και οι δύο πολύ σημαντικά για την σχέση σας, συμφωνείτε. Δεν έχει σημασία ποια είναι αυτά τα πράγματα, αλλά ότι έχετε βρει ο ένας στον άλλο αυτό που ψάχνατε.

*Δίνει προσοχή σε αυτά που του λες και σε αυτά που ξέρει για ‘σένα, και φροντίζει να σ’ το δείχνει με τα πιο… κατάλληλα για εσένα (και τις επιθυμίες σου) δωράκια—από τον αγαπημένο σου καφέ το πρωί, μέχρι ένα ραντεβού κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

*Σου χαμογελάει. Χωρίς καν να έχει λόγο. Δεν χρειάζεται λόγο αν είσαι δίπλα του.

*Μερικές φορές καυχιέται για ‘σένα στους φίλους του και στην οικογένεια. Έχει τόσα καλά πράγματα να πει για ‘σένα, επειδή ξέρει πως αυτά είναι τα σημαντικά. Αυτά ερωτεύτηκε, και με αυτά θέλει να παραμείνει ερωτευμένος.

*Δεν σου έχει κάνει χαζές ζήλειες. Δεν έχουν χώρο στην σχέση σας, και ξέρετε και οι δυο σας ότι, αν προκύψει ζήλεια, υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι να λυθεί απ’ το να κάνετε σκηνές.

*Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει. Σε αγαπάει και σε αποδέχεται όπως είσαι, και ξέρει ότι το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε σε μια σχέση είναι ο εαυτός μας. Και, προφανώς, ξέρει ότι κι εσύ δεν πρόκειται να αποκτήσεις ξαφνικά ακατόρθωτες απαιτήσεις από αυτόν.

*Δεν χρειάζεται να ψάχνεις την επιβεβαίωση στα λόγια του. Οι πράξεις του μιλάνε ήδη πολύ δυνατά…

*Σου έχει δείξει ότι είσαι προτεραιότητα για εκείνον. Δεν σε αγνοεί, δεν σε ξεχνά. Και σίγουρα δεν πρόκειται να λείπει από το πλάι σου όταν τον έχεις ανάγκη.

*Σου λέει ότι σ’ αγαπάει, και σου το λέει συχνά. Έτσι απλά.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Τα λεφτά θα σου αγοράσουν ένα σκύλο, αλλά όχι το κούνημα της ουράς του."

Josh Billings, 1818-1885, Αμερικανός χιουμορίστας

  • 1942 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Πραγματοποιείται η αποτυχημένη απόβαση της Διέππης στη Γαλλία από Καναδικές δυνάμεις
    1953 - Η CIA βοηθά στην ανατροπή της κυβέρνησης του Μοχάμεντ Μοσαντέκ στο Ιράν και την επάνοδο του Σάχη Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί
    1960 - Με το σοβιετικό δορυφόρο "Σπούτνικ 5" εκτοξεύονται στο διάστημα και οι σκυλίτσες Στρέλκα και Μπέλκα
    1974 - Ένα μήνα μετά τη τουρκική εισβολή στην Κύπρο, δολοφονείται στη Λευκωσία ο Αμερικανός πρεσβευτής στη Κύπρο Ρότζερ Ντέϊβις
    1991 - Ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης στη Σοβιετική Ένωση πραγματοποιούν πραξικόπημα κατά του Προέδρου Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, που τελικά κατέρρευσε σε τρεις μέρες

© 2002-2018 MEDIA2DAY