ΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΓΕΙΑ

Advertorial

Μπάρμπα Στάθης: Εδώ και 50 χρόνια, μας κάνει καλό!

Στον Μπάρμπα Στάθη είμαστε εκεί σε κάθε βήμα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος πως αυτό που μαγειρεύεις είναι τόσο αγνό και φρέσκο, όσο τη στιγμή που κόπηκε! Μπάρμπα Στάθης. Εδώ και 50 χρόνια, μας κάνει καλό!

Στον Μπάρμπα Στάθη είμαστε σίγουροι και περήφανοι για τα λαχανικά που σας προσφέρουμε. Γιατί είμαστε εκεί, σε κάθε βήμα, εδώ και 50 χρόνια.

Είμαστε εκεί στην επιλογή της γης, του σπόρου αλλά και της μεθόδου καλλιέργειας για κάθε ένα λαχανικό ξεχωριστά με την αμέριστη βοήθεια των γεωπόνων μας. Είμαστε εκεί μέρα και νύχτα, χειμώνα και καλοκαίρι με τους παραγωγούς μας για να φροντίσουμε τη σωστή θρέψη και ανάπτυξη των λαχανικών. Είμαστε εκεί στη συγκομιδή, στην μεταφορά και στην άμεση κατάψυξή τους.

Είμαστε εκεί σε κάθε βήμα ώστε τα λαχανικά μας να είναι τόσο φρέσκα και θρεπτικά όσο τη στιγμή που κόπηκαν και τόσο ποιοτικά ανώτερα και ασφαλή, ώστε να αξίζουν να φέρουν την υπογραφή Μπάρμπα Στάθης.

Μπάρμπα Στάθης. Εδώ και 50 χρόνια, μας κάνει καλό!


 

/ barbastathis


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Δεν με πειράζουν τα ψέματα αλλά μισώ την ανακρίβεια."

Σάμουελ Μπάτλερ, 1835-1902, Άγγλος συγγραφέας

  • 1536 – Η Άννα Μπολέυν, δεύτερη σύζυγος του Ερρίκου Η' της Αγγλίας αποκεφαλίζεται για μοιχεία, προδοσία και αιμομιξία.
    1919 – Αποβιβάζεται στο λιμάνι της Σαμψούντας ο Μουσταφά Κεμάλ απ' όπου αρχίζει η δεύτερη φάση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
    Ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY