ΔΙΑΤΡΟΦΗΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Οι άνθρωποι τρώνε όλο και χειρότερα, λέει νέα μελέτη

Παρόλο που υπάρχει ενημέρωση και τα υγιεινά φαγητά είναι πιο διαθέσιμα από ποτέ, οι άνθρωποι εξακολουθούν να καταβροχθίζουν fast food.

Γιατί παχαίνω ενώ δεν τρώω πολύ;

Με την πάροδο τον χρόνων, τα ποσοστά παχυσαρκίας ανά τον κόσμο αυξάνονται δραματικά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Έξι επιστημονικές απαντήσεις για το περιττό βάρος.

Έξι τροφές που μας κάνουν να πεινάμε

Υπάρχουν τροφές που μας χορταίνουν και άλλες που μας ανοίγουν την όρεξη κάνοντάς μας να πεινάμε σχεδόν αμέσως αφού τις καταναλώσουμε. Δείτε έξι από αυτές.

11 τρόφιμα και ποτά που δεν μπαίνουν στο ψυγείο

Οι ντομάτες, το αλκοόλ, το μέλι και άλλα πράγματα που δεν έχουν καμία θέση στο ψυγείο σας, μαζί με τις παρενέργειες που μπορεί να τους προκαλέσει η ψύξη.

Μήπως τρώτε για… συναισθηματικούς λόγους;

Ποια είναι τα συμπτώματα της συναισθηματικής υπερφαγίας; Πώς θα την αναγνωρίσουμε, και πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε;

Οκτώ λάθη που κάνετε στο πρωινό

Το πρωινό είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας και άρα οφείλουμε να το παίρνουμε όπως πρέπει. Οκτώ συνηθισμένα λάθη και πώς θα τα αποφύγετε.

Γιατί πεινάω συνέχεια; Οι 8 τύποι της πείνας

Η πείνα μας έχει διάφορες μορφές και διάφορες αιτίες που την προκαλούν. Δείτε πώς θα την αντιμετωπίσετε χωρίς να φορτωθείτε περιττές θερμίδες.

Τα «ναι» και τα «όχι» ενός υγιεινού πρωινού

Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας για πολλούς, κρύβει μπόλικες διατροφικές παγίδες. Δείτε τι θα πρέπει να προσέξετε όσον αφορά τα «συστατικά» του πρωινού σας.

Δίαιτες αποτοξίνωσης: Τοξίνες, ψέματα και αλήθειες

Ποια η πραγματική σημασία της αποτοξίνωσης και πόσο βοηθούν οι διάσημες «δίαιτες αποτοξίνωσης»; Τοξικές… απαντήσεις που ξεδιαλύνουν το τοπίο.

Γιατί δεν μπορώ να χάσω βάρος;

Δυσκολεύεστε να χάσετε τα περιττά κιλά; Έχουμε έντεκα «υπόπτους» που μπορεί να ευθύνονται για τις άκαρπες μάχες σας ενάντια στη ζυγαριά.

"Η επιθυμία είναι το καύσιμο της καρδιάς."

Paul Carvel, 1964-, Βέλγος συγγραφέας & γνωμικογράφος

  • 1789 - Γαλλική Επανάσταση: Κατάληψη της Βαστίλης.
    1933 - Gleichschaltung: Στη Γερμανία, όλα τα πολιτικά κόμματα κηρύσσονται παράνομα εκτός από το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2