ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακύρωσε το ραντεβού με τους μάνατζερ του Βέρντε η ΑΕΚ, κόβει τις επαφές μαζί τους!

Πηγή: Real.gr
Ακύρωσε το ραντεβού με τους μάνατζερ του Βέρντε η ΑΕΚ, κόβει τις επαφές μαζί τους!

Κάθε επαφή με τους μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε κόβει η ΑΕΚ!


Σε επικοινωνία που είχαν πριν λίγο οι κιτρινόμαυροι με τους ατζέντηδες του Ιταλού εξτρέμ, τους ενημέρωσαν πως ακυρώνεται το προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο ραντεβού στην Αθήνα και αυτό που τους τόνισαν ήταν ότι “αν είναι να έρθετε, θα γίνει μόνο για να πέσουν οι υπογραφές με τον παίκτη με τη συμφωνία που προϋπάρχει με τη Ρόμα”.

Από την πλευρά τους, οι μάνατζερ του Βέρντε συνέχισαν τη δική τους πολιτική και τακτική που ακολουθούν εδώ και καιρό, απαντώντας στην ΑΕΚ πως επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα, ώστε να τα πουν από κοντά με την Ένωση, ισχυριζόμενοι πάντα ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος ο παίκτης για να πάρουν μεγαλύτερη προμήθεια, αλλά η απάντηση των κιτρινόμαυρων ήταν ορθή και ξεκάθαρη: “Μόνο μέσω της Ρόμα η αγορά και με τους όρους που έχουμε πει”.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY