ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία: Χωρίς Πάου Γκασόλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Πηγή: Real.gr
Ισπανία: Χωρίς Πάου Γκασόλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Η επέμβαση που έκανε ο Πάου Γκασόλ για το κάταγμα κόπωσης που υπέστη θα τον κρατήσει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, όπως επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο. 


«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και η απώλειά του είναι πολύ μεγάλη. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν θα έχουμε ούτε τον Πάου, ούτε τον Ναβάρο. Τον είδα πρόσφατα στο Σαν Αντόνιο και ήταν ψυχολογικά επηρεασμένος επειδή είχε καιρό να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Πιστεύω πως η απόφασή του να χειρουργηθεί ήταν η καλύτερη δυνατή κι εμείς που τον αγαπάμε τον στηρίζουμε. Ο Πάου δεν θέλει μόνο να παίζει, αλλά και να διεκδικεί πράγματα, Ειδάλλως δεν θα πήγαινε στους Μπακς, μια ομάδα που έφτασε ήδη ψηλά», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής στην As. 

«Παρά την απουσία του Πάου, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να είμαστε στις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μακάρι να τα καταφέρουμε και ο Πάου να ολοκληρώσει την καριέρα του στην εθνική παίζοντας στο Τόκιο το 2020», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πίσω από κάθε μεγάλη περιουσία κρύβεται ένα έγκλημα."

Honoré de Balzac

  • 1719- Το Λιχτενστάιν κηρύττει ανεξαρτησία από την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY