ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Προβοκάτσια στην Πάτρα - Αν αφαιρεθούν βαθμοί αυτό να γίνει από το Κύπελλο

Πηγή: Real.gr
Ολυμπιακός: Προβοκάτσια στην Πάτρα - Αν αφαιρεθούν βαθμοί αυτό να γίνει από το Κύπελλο

Λόγο για προβοκάτορα, ο οποίος καθόταν στην κερκίδα των ερυθρόλευκων και έπαιζε στο κινητό του για αρκετή ώρα ο ύμνος του Παναθηναϊκού έκαναν οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού σχετικά με τα επεισόδια στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.


Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Χατζηββάογλου στάθηκε στην παρουσία οπαδού του Παναθηναϊκού στην κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού και στο γεγονός πως το κινητό του χτύπησε και ακούστηκε ο ύμνος των πράσινων.

«Δεν αρκεί ότι έπαιξε ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο κινητό του. Έβριζε τους οπαδούς και άφησε το κινητό του να χτυπάει για να εκδιωχθεί...», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως υπάρχουν ένορκες καταθέσεις που επιβεβαιώνουν πως ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού. «Εχουμε ένορκες βεβαιώσεις από μόνιμους κατοίκους Πάτρας, αστυνομικών εν ενεργεία που ήταν στο γήπεδο και άκουσαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

SPONSORED LINKS

"To διάβασμα είναι ένας άλλος τρόπος να είσαι κάπου."

Ζοζέ Σαραμάγκου

  • 1828 - Οι Μεγάλες Δυνάμεις, Ρωσία, Αγγλία και Γαλλία, υπογράφουν το πρωτόκολλο του Λονδίνου, το οποίο προβλέπει την αποχώρηση των οθωμανικών στρατευμάτων από την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY