ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρελθόν για τον Ατρόμητο ο Όγιος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου αποτελεί και επισήμως ο Γκιγέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός προπονητής ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Περιστερίου. Αντικαταστάτης του θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Πάουλο Κάμπος. «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος και το επιτελείο του. Η ΠΑΕ Ατρόμητος

Πηγή: Ant1
Παρελθόν για τον Ατρόμητο ο Όγιος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου αποτελεί και επισήμως ο Γκιγέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός προπονητής ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Περιστερίου. Αντικαταστάτης του θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Πάουλο Κάμπος.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος και το επιτελείο του. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος αποχαιρέτησε τους παίκτες στην προπόνηση και τους είπε «να μην επηρεαστείτε από αυτό που συνέβη με μένα. Να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο και με τον νέο προπονητή. Αυτή είναι η ζωή του προπονητή».

SPONSORED LINKS

"Πνίγεσαι όχι αν πέσεις στο ποτάμι, αλλά αν παραμείνεις βυθισμένος σ’ αυτό."

Πάουλο Κοέλιο

  • 1883 - Γεννήθηκε ο συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης.

    1888 - Γεννήθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου (πρεσβύτερος), πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY