ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Αναβάθμιση Τώρα!

Πηγή: Real.gr
Αναβάθμιση Τώρα!

Υπάρχει ακόμα -λίγος- χρόνος για μια ιδανική λύση ενόψει της λήξης υποστήριξης για τα Windows 7.


Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε: η υποστήριξη της Microsoft για τα Windows 7 λήγει στις 14 Ιανουαρίου 2020. Αυτό σημαίνει ότι μετά από αυτή την ημερομηνία η εταιρεία δεν θα παρέχει ενημερώσεις και τεχνική υποστήριξη για τα PC που θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα των Windows 7.

10 πετυχημένα χρόνια, όμως… πάμε για άλλα!

Τα Windows 7 ολοκληρώνουν τον επίσημο κύκλο τους για τη Microsoft ύστερα από 10 χρόνια. Επειδή χιλιάδες χρήστες παρέμειναν πιστοί σε αυτό το αναμφίβολα επιτυχημένο λειτουργικό σύστημα, έχοντας προσπεράσει ακόμα και την ευκαιρία της δωρεάν και αυτοματοποιημένης αναβάθμισης στα Windows 10 το 2017, είναι δεδομένο ότι τώρα, λιγότερο από 2 μήνες πριν το τελικό deadline, η μετάβαση δημιουργεί δυσκολίες και ερωτήματα. Η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει μια καμπάνια για να διευκολύνει τους τελευταίους «πιστούς» των Windows 7, είτε είναι επιχειρήσεις είτε μεμονωμένοι καταναλωτές, να προχωρήσουν τη διαδικασία αναβάθμισης χωρίς άγχος, αλλά όσο γίνεται πιο άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY