ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Dell Precision 5530 2-in-1: Σχεδιάζει... το μέλλον!

Πηγή: Real.gr
Dell Precision 5530 2-in-1: Σχεδιάζει... το μέλλον!

Ο φορητός σταθμός εργασίας (mobile workstation), ο Dell Precision 5530 2-in-1,  προσανατολίζεται σε επαγγελματίες στους κλάδους του τεχνικού και μηχανολογικού σχεδίου, των γραφικών τεχνών, και γενικά όσων επαγγελματιών επωφελούνται από τη δυνατότητα σχεδίασης σε οθόνη αφής με τη χρήση ειδικής γραφίδας, την οποία μπορεί να προμηθευτεί κανείς προαιρετικά.


Είναι δυνατός, ευέλικτος και με εξαιρετική σχεδίαση. Είναι ο μικρότερος φορητός σταθμός εργασίας που λειτουργεί σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές:

  • Ως κανονικός φορητός υπολογιστής
  • Ως tablet με επιπλέον δυνατότητα χρήσης γραφίδας
  • Σε διάταξη «τέντας» για προβολή περιεχομένου ή εναλλακτικό τρόπο σχεδίασης

Με μεγάλη υπολογιστική ισχύ, συνδυάζει επεξεργαστή Intel Core i5 vPro 8ης γενιάς και υποσύστημα γραφικών AMD Radeon PRO WX VEGA M GL 4GB για άνετη χρήση με απαιτητικά σχεδιαστικά προγράμματα. Υποστηρίζεται με μεγάλη μνήμη μέχρι 32GB DDR4 και ταχύτατα μέσα αποθήκευσης NVMe PCIe μέχρι 2ΤΒ και δυνατότητα αυτοκρυπτογράφησης για μέγιστη ασφάλεια δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

Jacques Deval, Γάλλος συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
    2005 - Η ελληνική συμμετοχή κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
    2006 - Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου

© 2002-2019 MEDIA2DAY