ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Διαδικτυακή «εκστρατεία» της Περιφέρειας Αττικής με την προβολή παιδικού σταθμού

«Επειδή το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση είναι ιερό και οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας, επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι..».

Πηγή: Real.gr
Διαδικτυακή «εκστρατεία» της Περιφέρειας Αττικής με την προβολή παιδικού σταθμού

Με την ολοκλήρωση του νέου υπερσύγχρονου και λειτουργικού παιδικού σταθμού στην οδό Ράμφου 11 στο Δήμο Αθηναίων, συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής τη διαδικτυακή εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί.

Σε σχετικές εικόνες διακρίνεται η περιφερειάρχης να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του σταθμού συνοδευομένη από την αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου.

Η Ρένα Δούρου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χαρακτηρίζει το έργο «σπουδαίο καθώς καλύπτει επιτακτικές κοινωνικές ανάγκες για τα παιδιά όλων».
 
Σημειώνει ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 3.773.640 ευρω από ιδίου πόρους της Περιφέρειας, υπογραμμίζοντας ότι «δεν πρόκειται για fakenews και συνεχίζουμε…».

Στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας για την εκστρατεία σημειώνεται ότι η Αττική αλλάζει και «επειδή το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση είναι ιερό και οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας, επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v