ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Διαδικτυακή «εκστρατεία» της Περιφέρειας Αττικής με την προβολή παιδικού σταθμού

«Επειδή το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση είναι ιερό και οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας, επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι..».

Πηγή: Real.gr
Διαδικτυακή «εκστρατεία» της Περιφέρειας Αττικής με την προβολή παιδικού σταθμού

Με την ολοκλήρωση του νέου υπερσύγχρονου και λειτουργικού παιδικού σταθμού στην οδό Ράμφου 11 στο Δήμο Αθηναίων, συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής τη διαδικτυακή εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί.

Σε σχετικές εικόνες διακρίνεται η περιφερειάρχης να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του σταθμού συνοδευομένη από την αντιπεριφερειάρχη κεντρικού τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου.

Η Ρένα Δούρου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χαρακτηρίζει το έργο «σπουδαίο καθώς καλύπτει επιτακτικές κοινωνικές ανάγκες για τα παιδιά όλων».
 
Σημειώνει ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 3.773.640 ευρω από ιδίου πόρους της Περιφέρειας, υπογραμμίζοντας ότι «δεν πρόκειται για fakenews και συνεχίζουμε…».

Στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας για την εκστρατεία σημειώνεται ότι η Αττική αλλάζει και «επειδή το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση είναι ιερό και οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας, επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει."

Νίκος Καζαντζάκης

  • 1947 - Η Στρατιωτική Διοίκηση Δωδεκανήσων παραδίδεται από τους Βρετανούς στον αντιναύαρχο Περικλή Ιωαννίδη. Αρχίζει η μεταβατική περίοδος ενσωμάτωσης στην Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY