ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Η εποχή των δεινοσαύρων «ξαναζωντανεύει»!

Ο τρομακτικός Ρεξ, ο αλλόκοτος Τρικέρατος και η μεγάλη παρέα τους, θα εγκατασταθούν από τις 13/10 και για τρεις μήνες, σε χώρο 2.500 τ.μ., στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Πηγή: Real.gr
Η εποχή των δεινοσαύρων «ξαναζωντανεύει»!

Μπορεί κάποτε να ήταν κυρίαρχοι στον πλανήτη Γη και να σκορπούσαν τον τρόμο με τη μορφή τους, σήμερα, όμως, γοητεύουν μικρούς και μεγάλους.

Ο τρομακτικός Ρεξ, ο αλλόκοτος Τρικέρατος, ο Βραχιόσαυρος, ο Διπλόσαυρος και η μεγάλη παρέα τους, θα εγκατασταθούν από τις 13/10 και για τρεις μήνες, σε χώρο 2.500 τ.μ., στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να μπουν σε στη «μηχανή του χρόνου» και να μεταφερθούν εκατομμύρια χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα, μετά τις επιτυχίες των θεματικών πάρκων «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» και «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», η ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με τις δημιουργικές ομάδες Eksagon Greece KE και Dream Workers, απευθύνουν νέο κάλεσμα για ένα ταξίδι απόδρασης πίσω στο χρόνο, πέρα από τα σύνορα της ιστορίας και πριν από την αυγή της ανθρωπότητας.

Στο νέο θεματικό πάρκο της HELEXPO «Δεινόσαυροι», μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να ακούσουν, να αγγίξουν και να ζήσουν μια περιπέτεια μαζί με τα γιγάντια αυτά πλάσματα, που τα προσομοιώνουν μερικά από τα μεγαλύτερα εκθέματα της Ευρώπης.

Οι επισκέπτες θα βιώσουν το ταξίδι τους στο χωροχρόνο, καθώς τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα, οι κινήσεις, τα χρώματα, οι υφές, οι ήχοι, αλλά και η ατμόσφαιρα του χώρου, θα τους δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε πραγματικό χρόνο στην εποχή που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά ζώα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY