ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Πληροφορίες του Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δημοσιοποίησαν οι Anonymous

Περιεχόμενο μεγέθους 1.7 GB έδωσαν στη δημοσιότητα οι Anonymous μετά από επίθεση τους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Πληροφορίες του Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δημοσιοποίησαν οι Anonymous

Περιεχόμενο μεγέθους 1.7 GB έδωσαν στη δημοσιότητα οι Anonymous μετά από επίθεση τους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το proho.gr, η δημοσιοποίηση έγινε μέσω torrent και το υλικό που διέρρευσε αποτελείται κυρίως από εσωτερικά e-mail και τη βάση δεδομένων του site του υπουργείου. Μάλιστα αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση το η σχετική ιστοσελίδα ήταν offline.

Παρόλα αυτά το υπουργείο με ανακοίνωση του υποβάθμισε το γεγονός δηλώνοντας ότι οι πληροφορίες αυτές είναι μικρής σημασίας και μη διαβαθμισμένες. Πρόκειται για πληροφορία που κατά πάσα πιθανότητα ισχύει καθώς και η ίδια η οργάνωση δεν επέλεξε κάποιο συγκεκριμένο e-mail απ' όσα ήρθαν στην κατοχή της προκειμένου να το προβάλει περισσότερο.

Αντιθέτως απλώς δημοσιοποίησε συνολικά ό,τι περιήλθε στην κατοχή της. Υποθέτει λοιπόν κανείς ότι αν υπήρχε κάτι πραγματικά αξιόλογο ή σημαντικό, θα του είχαν δώσει ιδιαίτερο βάρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v