ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Ανησυχία για τον Κόλπο του Μεξικού από τις καταιγίδες

Αμερικανοί μετεωρολόγοι παρακολουθούν με ανησυχία το σύστημα τροπικών καταιγίδων που σχηματίζεται στην Καραϊβική και μπορεί να φτάσει ως την περιοχή της πετρελαιοκηλίδας στον κόλπο του Μεξικού. Η ιδιωτική μετεωρολογική υπηρεσία AccuWeather ανακοίνωσε πως εξετάζει την πιθανότητα το σύστημα αυτό να περάσει από τον κόλπο του Μεξικού αργά την Κυριακή ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ανάλογα με την

Πηγή: Ant1
Ανησυχία για τον Κόλπο του Μεξικού από τις καταιγίδες

Αμερικανοί μετεωρολόγοι παρακολουθούν με ανησυχία το σύστημα τροπικών καταιγίδων που σχηματίζεται στην Καραϊβική και μπορεί να φτάσει ως την περιοχή της πετρελαιοκηλίδας στον κόλπο του Μεξικού. 
 
Η ιδιωτική μετεωρολογική υπηρεσία AccuWeather ανακοίνωσε πως εξετάζει την πιθανότητα το σύστημα αυτό να περάσει από τον κόλπο του Μεξικού αργά την Κυριακή ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 
 
Ανάλογα με την κατεύθυνση που θα πάρει το σύστημα αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στα σκάφη που προσπαθούν να περιορίσουν την τεράστια πετρελαιοκηλίδα η οποία σχηματίστηκε στον κόλπο του Μεξικού μετά την έκρηξη σε πλατφόρμα άντλησης της BP. Είναι επίσης πιθανό η καταιγίδα να σπρώξει περισσότερο πετρέλαιο στις ακτές της Λουιζιάνα, του Μισισίπη, της Αλαμπάμα και της Φλόριντα. 
 
Εν τω μεταξύ, έκλεισε η διάσημη παραλία με άσπρη άμμο στην Πενσάκολα της Φλόριντα όταν ξεβράστηκαν στην ακτή μπάλες πίσσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v