ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Ανησυχία για τον Κόλπο του Μεξικού από τις καταιγίδες

Αμερικανοί μετεωρολόγοι παρακολουθούν με ανησυχία το σύστημα τροπικών καταιγίδων που σχηματίζεται στην Καραϊβική και μπορεί να φτάσει ως την περιοχή της πετρελαιοκηλίδας στον κόλπο του Μεξικού. Η ιδιωτική μετεωρολογική υπηρεσία AccuWeather ανακοίνωσε πως εξετάζει την πιθανότητα το σύστημα αυτό να περάσει από τον κόλπο του Μεξικού αργά την Κυριακή ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ανάλογα με την

Πηγή: Ant1
Ανησυχία για τον Κόλπο του Μεξικού από τις καταιγίδες

Αμερικανοί μετεωρολόγοι παρακολουθούν με ανησυχία το σύστημα τροπικών καταιγίδων που σχηματίζεται στην Καραϊβική και μπορεί να φτάσει ως την περιοχή της πετρελαιοκηλίδας στον κόλπο του Μεξικού. 
 
Η ιδιωτική μετεωρολογική υπηρεσία AccuWeather ανακοίνωσε πως εξετάζει την πιθανότητα το σύστημα αυτό να περάσει από τον κόλπο του Μεξικού αργά την Κυριακή ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 
 
Ανάλογα με την κατεύθυνση που θα πάρει το σύστημα αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στα σκάφη που προσπαθούν να περιορίσουν την τεράστια πετρελαιοκηλίδα η οποία σχηματίστηκε στον κόλπο του Μεξικού μετά την έκρηξη σε πλατφόρμα άντλησης της BP. Είναι επίσης πιθανό η καταιγίδα να σπρώξει περισσότερο πετρέλαιο στις ακτές της Λουιζιάνα, του Μισισίπη, της Αλαμπάμα και της Φλόριντα. 
 
Εν τω μεταξύ, έκλεισε η διάσημη παραλία με άσπρη άμμο στην Πενσάκολα της Φλόριντα όταν ξεβράστηκαν στην ακτή μπάλες πίσσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v