ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Υπέκυψαν 500 νεογνά αφρικανών πιγκουίνων

Το ψυχρό κύμα που έπληξε στη νότιο Αφρική κατά την πρώτη εβδομάδα του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου στοίχισε τη ζωή σε περίπου 500 νεογνά αφρικανών πιγκουίνων, ανακοίνωσε η αρχή των εθνικών πάρκων της νότιας Αφρικής. Τα νεογνά αντιστοιχούν στο μισό του πληθυσμού των πιγκουίνων στο Algoa Bay στην επαρχία Eastern Cape, ανακοίνωσε η εταιρία SANParks. «Τα νεογνά, ηλικίας από λίγων εβδομάδων μέχρι δύο

Πηγή: Ant1
Υπέκυψαν 500 νεογνά αφρικανών πιγκουίνων

Το ψυχρό κύμα που έπληξε στη νότιο Αφρική κατά την πρώτη εβδομάδα του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου στοίχισε τη ζωή σε περίπου 500 νεογνά αφρικανών πιγκουίνων, ανακοίνωσε η αρχή των εθνικών πάρκων της νότιας Αφρικής.

Τα νεογνά αντιστοιχούν στο μισό του πληθυσμού των πιγκουίνων στο Algoa Bay στην επαρχία Eastern Cape, ανακοίνωσε η εταιρία SANParks. «Τα νεογνά, ηλικίας από λίγων εβδομάδων μέχρι δύο μηνών, καλύπτονταν μόνο από φτερά και υπέκυψαν στον ψυχρό και υγρό καιρό που έπληξε το Bird Island», είπε η εκπρόσωπος του SANParks, Μέγκαν Τάπλιν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων SAPA.

Η τρικυμιώδης θάλασσα καθιστά δύσκολη την πρόσβαση στο νησί για την εκτίμηση του ακριβούς αριθμού των νεκρών πιγκουίνων. Ενώ δεν είναι τόσο σπάνιο μεγάλος αριθμός νεογνών πιγκουίνων να πεθαίνουν από το κρύο, η απώλεια τόσων πολλών νεογνών ήταν μία «επιπλέον απειλή» για την επιβίωση του είδους, πρόσθεσε το SANParks. Σύμφωνα με το SAPA, ο αφρικανός πιγκουΐνος πρόσφατα χαρακτηρίστηκε και πάλι ως είδος υπό εξαφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v