ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Πρώτο θύμα του Η1Ν1 στην Βοσνία

Οι αρχές της Βοσνίας κατέγραψαν το πρώτο θύμα που συνδέεται με τον ιό Η1Ν1 της νέας γρίπης, όπως ανακοίνωσαν την Δευτέρα νοσοκομειακές πηγές. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως το θύμα, ένας 40χρονος άνδρας που κατέληξε σε νοσοκομείο του Μόσταρ, είχε προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1, τόνισε εκπρόσωπος του παν/μιακού νοσοκομείο στο Σεράγεβο, μιλώντας στο πρακτορείο ONASA.

Πηγή: Ant1
Πρώτο θύμα του Η1Ν1 στην Βοσνία

Οι αρχές της Βοσνίας κατέγραψαν το πρώτο θύμα που συνδέεται με τον ιό Η1Ν1 της νέας γρίπης, όπως ανακοίνωσαν την Δευτέρα νοσοκομειακές πηγές.

Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν πως το θύμα, ένας 40χρονος άνδρας που κατέληξε σε νοσοκομείο του Μόσταρ, είχε προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1, τόνισε εκπρόσωπος του παν/μιακού νοσοκομείο στο Σεράγεβο, μιλώντας στο πρακτορείο ONASA.

Ο ασθενής είχε εισαχθεί προ δύο ημερών στο νοσοκομείο με οξεία πνευμονία. Οι ίδιες πηγές τόνισαν ότι έως σήμερα πάνω από 150 άτομα έχουν προσβληθεί από τον ιό στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v