ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Αυξάνονται τα κρούσματα της νέας γρίπης στη Ρουμανία

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας της Ρουμανίας, 1.335 άτομα νόσησαν από τον ιό της νέας γρίπης στη χώρα, μέχρι σήμερα. Την ίδια ώρα, σε δημοσίευμα της αυστριακής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Oe24» αναφέρεται ότι το περασμένο Σάββατο, ένας Ρουμάνος εργάτης απεβίωσε από τον ιό της νέας γρίπης, σε νοσοκομείο, κοντά στο Σάλτσμπουργκ, χωρίς, ωστόσο, η πληροφορία

Πηγή: Ant1
Αυξάνονται τα κρούσματα της νέας γρίπης στη Ρουμανία

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας της Ρουμανίας, 1.335 άτομα νόσησαν από τον ιό της νέας γρίπης στη χώρα, μέχρι σήμερα.

Την ίδια ώρα, σε δημοσίευμα της αυστριακής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Oe24» αναφέρεται ότι το περασμένο Σάββατο, ένας Ρουμάνος εργάτης απεβίωσε από τον ιό της νέας γρίπης, σε νοσοκομείο, κοντά στο Σάλτσμπουργκ, χωρίς, ωστόσο, η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Παράλληλα, οι γιατροί στο Μποτοσάνι, στη βορειοανατολική Ρουμανία, προσπαθούν να βρουν τα αίτια του θανάτου ενός κοριτσιού 2,5 ετών, καθώς δεν είναι σίγουροι εάν ο θάνατος του νηπίου, που νοσηλευόταν στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Cuvioasa Parascheva», προήλθε από τον ιό της νέας γρίπης.

Στο μεταξύ, η ρουμανική πρεσβεία στη Ρώμη, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών της Ρουμανίας, καταβάλει προσπάθειες για να μεταφερθεί στο Βουκουρέστι η σορός του 28χρονου Ρουμάνου, ο οποίος απεβίωσε από τη νέα γρίπη, το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο του Σαλέρνο, στην Ιταλία.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Αλιν Σερμπανέσκου, δήλωσε πως η οικογένεια του 28χρονου απευθύνθηκε στις αρχές για να ζητήσει τη βοήθειά τους για τη μεταφορά της σορού του νεαρού άνδρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v