ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Αυξάνονται τα θανατηφόρα κρούσματα στο Μεξικό

Την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκαν στο Μεξικό 82 θανατηφόρα κρούσματα από τη νέα γρίπη και συνολικά έφθασαν τα 482, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας της χώρας. Τις προηγούμενες εννέα ημέρες καταγράφηκαν 80 θανατηφόρα κρούσματα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από τον Απρίλιο έχουν καταγραφεί 61.151 κρούσματα μη θανατηφόρα. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), με τα μέχρι τις 6

Πηγή: Ant1
Αυξάνονται τα θανατηφόρα κρούσματα στο Μεξικό

Την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκαν στο Μεξικό 82 θανατηφόρα κρούσματα από τη νέα γρίπη και συνολικά έφθασαν τα 482, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας της χώρας. Τις προηγούμενες εννέα ημέρες καταγράφηκαν 80 θανατηφόρα κρούσματα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από τον Απρίλιο έχουν καταγραφεί 61.151 κρούσματα μη θανατηφόρα.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), με τα μέχρι τις 6 Νοεμβρίου στοιχεία του, από τον ιό Η1Ν1 έχουν χάσει την ζωή τους σε όλο τον κόσμο σε διάστημα επτά μηνών τουλάχιστον 6.071 άνθρωποι.

Παράλληλα, η σερβική κυβέρνηση αποφάσισε την αγορά εμβολίων για την προστασία από τη «νέα γρίπη», ενώ το Κρατικό Ινστιτούτο Υγείας αναμένεται να υπογράψει συμφωνία με ελβετική φαρμακευτική εταιρεία.

Επίσης, έχουν ενεργοποιηθεί οι διαδικασίες για την εγγραφή ειδικού κονδυλίου για την αντιμετώπιση της «νέας γρίπης» στον κεντρικό προϋπολογισμό, σε μια περίοδο έλλειψης οικονομικής ρευστότητας και περιορισμού των κρατικών εσόδων, εξαιτίας των συνεπειών της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στη σερβική οικονομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v