ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Σε ειδικά κέντρα τα εμβόλια κατά της γρίπης Α στο Κεμπέκ

Ο υπουργός Υγείας του Κεμπέκ, Ιβ Μπολντίκ (Yves Bolduc), υποστηρίζει πως η απόφαση της κυβέρνησης να συστήσει ειδικές κλινικές για τον εμβολιασμό έχει βοηθήσει να χορηγηθεί το αντιγριπικό εμβόλιο κατά του ιού H1N1 γρηγορότερα από κάθε άλλη επαρχία στον Καναδά. Από την Παρασκευή στο Κεμπέκ έχουν εμβολιασθεί 800.000 άτομα, την ίδια ώρα που στο Οντάριο έχουν χορηγηθεί μόνο 322.000 εμβόλια. Η επαρχία

Πηγή: Ant1
Σε ειδικά κέντρα τα εμβόλια κατά της γρίπης Α στο Κεμπέκ

Ο υπουργός Υγείας του Κεμπέκ, Ιβ Μπολντίκ (Yves Bolduc), υποστηρίζει πως η απόφαση της κυβέρνησης να συστήσει ειδικές κλινικές για τον εμβολιασμό έχει βοηθήσει να χορηγηθεί το αντιγριπικό εμβόλιο κατά του ιού H1N1 γρηγορότερα από κάθε άλλη επαρχία στον Καναδά.

Από την Παρασκευή στο Κεμπέκ έχουν εμβολιασθεί 800.000 άτομα, την ίδια ώρα που στο Οντάριο έχουν χορηγηθεί μόνο 322.000 εμβόλια.

Η επαρχία κατόρθωσε να πετύχει αυτή την ευρυθμία, καθώς αποφάσισε εγκαίρως να χορηγήσει το εμβόλιο σε ειδικά ιατρικά κέντρα εκτός του εθνικού συστήματος υγείας, αφήνοντας τα νοσοκομεία να περιθάλπουν τους ασθενείς.
 
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας του Κεμπέκ, κατ αρχήν μόνο το 40% των εργαζομένων ήθελε να εμβολιασθεί. Μετά όμως, το θάνατο το 13χρονου Έβαν Φρουστάλιο από τον ιό της γρίπης των χοίρων στο Οντάριο, 75%-80% επιζητούν να εμβολιασθούν άμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v