ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

40 αρχηγοί κρατών στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης για το κλίμα

Περίπου 40 αρχηγοί κρατών σκοπεύουν να παραστούν στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών τον Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη με σκοπό να καταλήξουν σε συμφωνία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του προγράμματος του ΟΗΕ για το κλίμα. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου 40 αρχηγοί κρατών έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να είναι παρόντες στο τέλος της συνόδου της Κοπεγχάγης για να γιορτά

Πηγή: Ant1
40 αρχηγοί κρατών στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης για το κλίμα

Περίπου 40 αρχηγοί κρατών σκοπεύουν να παραστούν στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών τον Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη με σκοπό να καταλήξουν σε συμφωνία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του προγράμματος του ΟΗΕ για το κλίμα.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου 40 αρχηγοί κρατών έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να είναι παρόντες στο τέλος της συνόδου της Κοπεγχάγης για να γιορτάσουν την επιτυχία της», δήλωσε ο Ιβο ντε Μπουρ στους δημοσιογράφους στο περιθώριο των συνομιλιών για το κλίμα, που γίνονται στην Βαρκελώνη από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου. «Πρόκειται για αρκετές χώρες από το Βορρά και το Νότο», πρόσθεσε» ο ίδιος.

Ο Ιβο ντε Μπουρ διευκρίνισε ότι πληροφορήθηκε τον αριθμό των αρχηγών κρατών που θα παραστούν στην Κοπεγχάγη από τους Δανούς διοργανωτές. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v