ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Καμπανάκι για την λειψυδρία

Το καμπανάκι του κινδύνου για τη λειψυδρία έκρουσε ο Καθηγητής Κλιματολογίας, Χρήστος Ζερεφός, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Ο κ. Ζερεφός μίλησε για αποσταθεροποίηση του κλίματος, κυρίως, τα τελευταία οκτώ χρόνια, με τη λειψυδρία να ξαναχτυπά μετά από το 1999. Στη συνέχεια, ο καθηγητής τόνισε ότι αυτό που λέγαμε μικρό καλοκαιράκι, τώρα είναι σαν καλοκαίρι, και μόνο αυτό δείχνει ό

Πηγή: Ant1
Καμπανάκι για την λειψυδρία

Το καμπανάκι του κινδύνου για τη λειψυδρία έκρουσε ο Καθηγητής Κλιματολογίας, Χρήστος Ζερεφός, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Ο κ. Ζερεφός μίλησε για αποσταθεροποίηση του κλίματος, κυρίως, τα τελευταία οκτώ χρόνια, με τη λειψυδρία να ξαναχτυπά μετά από το 1999.

Στη συνέχεια, ο καθηγητής τόνισε ότι αυτό που λέγαμε μικρό καλοκαιράκι, τώρα είναι σαν καλοκαίρι, και μόνο αυτό δείχνει ότι είναι ακραίο γεγονός, το πρώτο ακραίο γεγονός για το 2008 που ήταν μια ήπια χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2